Alvászavar ez, vagy mi? Mi segíthet?
Figyelt kérdés
Nagyon stresszes, depis időszakon mentem keresztül. Korábban is voltak ilyen gondjaim, de ennyire azért nem és idővel megszűnt. Általánosságában jellemző rám, hogy kattog az agyam mindenfélén. Ha másnap esemény van vagy mennem kell valahova és tudom, hogy korán kell kelnem, automatikusan elkezdek görcsölni és "pánikolni", hogy húú elkéne aludni gyorsan, na és ilyenkor sehogy sem sikerül elaludnom. Hiába vagyok fáradt, a stressztől olyan éber leszek.... Egyszerűen nem tudom mit csináljak, tudom, hogy idővel elmúlik, ha lelkileg megnyugszom, de ez az agykattogás meg zaklatottság nagyon nem oké... Nyugtatót nem fogok szedni, régebben szedtem és valamennyire segített is, de újra nem ismétlem meg, MAX valami teljesen természetes nyugtató hatású dolog kellene.2018. aug. 8. 02:23
1/1 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, suliidöben nem pánikoltam hogy korán kell kelni mert ott mindig korán kellett, de sulin meg munkán kívül ha mondjuk hétvégén korán kell kelnem akkor előtte este tuti hogy jár az agyam és alig alszok :D most nálam ez épp nem gyakori eset, viszont elég bosszantó, én esetleg olvasok előtte hogy ne a másnapi eseményeken járjon az eszem, meg próbálok más dolgokra gondolni ami megnyugtat, ez persze valamikor sikerül valamikor nem :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!