Egy kutya segíthet a lányom alvászavarán?
És pl orvos? Tudod aki ért hozzá és nem ismerős aki mondott valamit.
Amúgy ha állat kell, inkább cica.
Szia! Én tríptophant szedek, nagyon jó szülő lehetsz, hogy ennyire foglalkozol a lányoddal az én szüleim inkább jobban rontottak sajnos rajta. :(
Szerintem a kutya is jó ötlet
Én azóta alszom jobban, amióta a cica velem alszik. Nyugtatóan hat a dorombolàsa (ez bizonyított tény is).
És egy cica kevesebb foglalkozást igényel.
A cicák eleve lustább állatok és sokat szeretnek heverészni (nem véletlenül lett olyan Garfield a képregényben, amilyen). De egy kutya is jó lehet, ha jobban szeretnétek azt.
Egyébként milyen a lányod napirendje alapból? Én sem mindig voltam jó alvó, és problémás időszakban ez most is előjön.
Esetleg szokott olvasni elalvás előtt? Az is segít elálmosodni, vagy vannak olyan zenék, hanganyagok, amik szintén ilyen hatásúak. Amikor én stresszes időszakomat éltem, volt, hogy órákig forgolódtam, és nem tudtam elaludni, hiába feküdtem le időben, aztán elkezdtem meditációs hanganyagokat hallgatni (youtube-on találtam), és azok segítettek, hogy fél órán belül el tudjak aludni.
Szerintem egy próbát megér. Lehet, hogy néha bosszúságot fog okozni az állat, de lényegében olyan mint egy gyerek, előbb-utóbb megkomolyodik.
Én 4 éve alszom macskával és nagyon jó. Megnyugtató :)
8
Igazad van, fúj fúj állatok, inkább drogozza be az anyuka a kiscsajt, és le van a gond.
8-as, nem azért alszanak állattal az emberek, mert magányosak..a családos, férjjel, gyerekkel (ok, ők felnőttek, de ott laknak) rendelkező kollégám is a kutyáival alszik..
a cica meg határozottan nyugtat a dorombolásával, nem horkol, mocorog, stb, nyugtató a dorombolása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!