Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy kutya segíthet a lányom...

Egy kutya segíthet a lányom alvászavarán?

Figyelt kérdés
A lányom 12 éves és sajnos nagyon nehezen alszik el a hétköznapokon és nincs eléggé kipihenve. Még mindíg nem aludt el pedig már másfél órája aludnia kéne( nagyon messze van a sulija ezért nagyon korán kell kelnie). Egy ismerősömtől hallottam hogy gyerekkorában ő is alvászavarral küzdött de kapott egy kutyát aki vele aludt és elmúlt neki. Szerintetek ez működne a lányomnál? Egyébként régebben volt kutyánk úgyhogy tudom hogy mekkora felelősség. Kérlek segítsetek mert már tényleg nem tudom hogy mit tehetnénk már próbáltunk citromfűteát de nem hatott begyógyszerezni meg nem akarom. Köszönöm előre a válaszokat.

2017. jan. 2. 23:18
1 2
 11/11 anonim válasza:
Látom sikerült értelmezni a hozzászólásomat. Imádom az állatokat, és ha tehetném, én is tartanék kutyát, cicát. Nem ezt mondtam, azt se mondtam, hogy be kell drogozni a kislányt, amit egyébként sem értek, hogy hogy gondolod a gyógynövényes nyugtatót drognak? Amit hangsúlyozni akartam a hozzászólásommal, hogy a lánynak az alvászavarát kell kezelni!!! Hidd el jártas vagyok a témában, mivel súlyos alvászavarral küzdöttem, épp ezért szólok hozzá ezekhez a kérdésekhez. Itt magát a problémát kell megszüntetni. Ez kell, hogy legyen a fő cél! És ezzel jót akartam, nem pedig magamra uszítani a kutyásokat, mert higgyétek el, nekem is a legnagyobb öröm lenne kutyával aludni, ettől függetlenül nem hiszem, hogy egy ilyen esetben egy háziállat a megoldás. Ennyi.
2017. márc. 22. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!