Altatás közben létezik olyan, hogy " bemozdul" a beteg? Nem felébredtem, mert semmi kép vagy hang inger nem maradt meg. Egyszerűen bemozdul a beteg?
" túl reagálod" " , " fogd már fel"
Ezt tényleg leírtad???
A kisajkam úgy néz ki mint egy lepke szárnya - kettébe - felsőrész nagyobb alsó fele kisebb. Varrattal szűkítve középtájt. Ez rendbe jön???
Ez ugyan nem. Ilyen marad.
Szóval... Xar ügy ez. Nem túl reakció
Nem is igazán érti meg senki.
De egy konizációnak sem szabadna így végződnie.
Nem leszek sem elégedett. Sem nyugodt. 10 nap után is fáj. Húza a szövetet az az ott maradt csomó. Emiatt folyamatos az irrizáció.
De már ez se érdekel.
Nem nyúlnak hozzám ez miatt. Az előző 2 csomót is amulánsan... Annyira fájt, kiabáltam a fájdalomtól és ez nem vicc. Dőlt a vérem. Folyt a làbamon. Tiszta csatak voltam csak a varratszedés miatt. Annyira fájt. Egész nap zokogtam ( aznap) . Annyira szétcsúsztam. Mint egy féleszű. Mondtam az orvosnak, hadd töröljem le a lábamról a... Mert ha így kimegyek, az ambuláns betegek, kismamik, szerintem gyorsan lezsibbadnak. Egyik legrosszabb élményem volt. Maradt benn egy csomó. Ezek után... Ott is marad, mert ezt mégegyszer " varrat szedés" címen nem csinálom végig.
Ez van. Ezek után összességében azt mondja valaki. " Túlreagálom" .
Na hàt kedves kommentelő, ilyenkor mondanám te meg elmehetsz, melegebb éghajlatra. De hogy lásd hozzáteszem: sorry...hogy én meg ezt írtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!