Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Altatás közben létezik olyan,...

Elektra31 kérdése:

Altatás közben létezik olyan, hogy " bemozdul" a beteg? Nem felébredtem, mert semmi kép vagy hang inger nem maradt meg. Egyszerűen bemozdul a beteg?

Figyelt kérdés
Nem régiben conisatio-s műtéten estem át, kürettel egybe kötve. Azonban mikor felébredtem, ott is voltak varrataim, ahol nem kellett volna. Senki nem mondott semmit. 1 héttel később kontroll-on megkérdezte az orvos, " Mire emlékszik a műtétből? -Semmire. Miért?" Az orvos szerint műtét közben " bemozdultam" pont a legrosszabbkor, mert a műtéti eszközök egyike keresztbe vágta a kisajkam jobb oldali felét, meg a hühely fal egy részét. Oda kerültek "nem várt varratok". A beteg altatás közben csak úgy bemozdul??? Ilyen létezik??? Vért izzadtam a fájdalomtól mire nem rég a varratok egy részét kiszedte az orvos. Nem bírt minden varratot kiszedni. Azóta folyamatos irritáció és fájdalom van azon oldali kisajkon illetve hüvely falon. Most mihez kezdjek??,

#altatás #küret #műhiba #anestesiologia
2018. aug. 5. 10:37
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:

" túl reagálod" " , " fogd már fel"

Ezt tényleg leírtad???

A kisajkam úgy néz ki mint egy lepke szárnya - kettébe - felsőrész nagyobb alsó fele kisebb. Varrattal szűkítve középtájt. Ez rendbe jön???

Ez ugyan nem. Ilyen marad.

Szóval... Xar ügy ez. Nem túl reakció

2018. aug. 5. 21:57
 32/32 A kérdező kommentje:

Nem is igazán érti meg senki.

De egy konizációnak sem szabadna így végződnie.

Nem leszek sem elégedett. Sem nyugodt. 10 nap után is fáj. Húza a szövetet az az ott maradt csomó. Emiatt folyamatos az irrizáció.

De már ez se érdekel.

Nem nyúlnak hozzám ez miatt. Az előző 2 csomót is amulánsan... Annyira fájt, kiabáltam a fájdalomtól és ez nem vicc. Dőlt a vérem. Folyt a làbamon. Tiszta csatak voltam csak a varratszedés miatt. Annyira fájt. Egész nap zokogtam ( aznap) . Annyira szétcsúsztam. Mint egy féleszű. Mondtam az orvosnak, hadd töröljem le a lábamról a... Mert ha így kimegyek, az ambuláns betegek, kismamik, szerintem gyorsan lezsibbadnak. Egyik legrosszabb élményem volt. Maradt benn egy csomó. Ezek után... Ott is marad, mert ezt mégegyszer " varrat szedés" címen nem csinálom végig.

Ez van. Ezek után összességében azt mondja valaki. " Túlreagálom" .

Na hàt kedves kommentelő, ilyenkor mondanám te meg elmehetsz, melegebb éghajlatra. De hogy lásd hozzáteszem: sorry...hogy én meg ezt írtam le.

2018. aug. 5. 22:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!