Ti hol szoktatok füldugót venni alváshoz, vagy milyen márkájú jó? Tudtok adni bármi jó tanácsot a használatához?
én a 3M márkáju füldugót használom, patikában szoktam venni asszem 120 forint egy pár.
Egész éjjelre nem szoktam használni, inkább akkor használom ha éjszakai melóbol haza megyek és aludni akarok 3-4 órát, arra pont jó.
Jót lehet aludni vele, nem ébredet fel a körülöttem lévő gyökér emberek zajongására.
Szia, munkavédelmi boltokban is érdemes megnézni. Kb. 100Ft/pár
Többféle decibelre, frekvenciára is választható, pl magas vagy mély hangokat szürnek jobban az egyes típusok.
Van olyan is, amit egyedileg lehet legyártatni a Te fülkagyló méretedre. Az biztos passzol :) Kb10.000Ft
Van olyan fülhallgató, ami aktív zajszűrős (ANC, active noice reduction) elég jól leszedi a külső hangokat. Kb 30.000-től, Mediamarketban ki tudod próbálni.
Aztán ha a lakásodba sok drapériát (vastagabb függöny) teszelt, az is tompíthatja.
Hirtelen ezek jutottak eszembe, remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!