Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Alváshoz használtok valamilyen...

Alváshoz használtok valamilyen segédeszközt?

Figyelt kérdés
Gondolok itt pl:füldugó, szemmaszk, stb...
2018. jan. 11. 00:55
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Természetfilmeket hallgatok, mert csendben nem tudok aludni. És kispárna nélkül se.:)
2018. jan. 11. 01:08
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Néha, ha nagyon nem megy máshogy, kellemes kis lágy zenére alszom el.
2018. jan. 11. 01:17
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Öhm, én viccen kívül youtube videókat. Általában ha már álmosodok bekapcsolok egyet a tv-n, telefon ki, és addig nézem ameddig be nem alszok. Tv-n meg van egy időzítő, miszerint ha már 30-40 perce semmi tevékenységet nem csináltam rajta akkor automatikusan kikapcsol
2018. jan. 11. 01:32
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
(azért szoktam, mert nem tudok elaludni full sötétségben, kell valami fény)
2018. jan. 11. 01:32
 5/25 anonim ***** válasza:

Én vettem most akciósan 1 méteres karácsonyi égősort, azt raktam az ágyam közelébe, éjszaka bekapcsolom.

Ha nem kapcsolom be, akkor pedig bedugom a fülhallgatómat, és kapcsolok Ear Cleaning ASMR videót a youtube-on. Nem nézem, csak hallgatom. Szoktam még autó vezetőset is bekapcsolni, azt viszont nézem is. Ha nem youtube, akkor telefonon folyamatos lejátszásban: [link] Semmi más nem kapcsolja ki úgy az agyamat, mint ez.

Ezek előtt tévén állítottam időzítőt, de jelenleg nem olyan tévém van, amin ez lehetséges...

Ami nekem elengedhetetlen az alváshoz: szőrmés szívecskés kispárna, amibe beledughatod a kezed, ééés a gyerekkori plüssöm. Túl régóta vannak velem, nem tudok nélkülük aludni.

Ennyi. De kiszoktam még rakni az ágy melletti fotelba plédet, vagy ágyneműhuzatot, ha túl hideg/meleg lenne, akkor legyen mivel orvosolni a problémát.

2018. jan. 11. 01:43
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak a kispárnám kell, és némi fény (töksötétben nem tudok aludni, ezért résnyire széthúzom a függönyt).

Fontos, hogy a pizsamám is kényelmes, laza legyen, de ez mindig adott, mert csak olyat veszek.

2018. jan. 11. 03:03
 7/25 anonim ***** válasza:
86%
Egy kismamaparnaszeruseget(bar sajnos baba mar nincs velem, de a szokas maradt). Egy hosszú csik es azt teszem a terdem koze es a fejem ala. Tehát így felig azon fekszem, hason. Van szemmaszkom, neha felveszem.
2018. jan. 11. 06:43
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is youtube videókat nézek. :)

Általánba olyanokat választok, amik megnyugtatóak, a "satisfying" videókra gondolok, vagy megnézek egy-két Bob Ross epizódot. Nagyon jók, lehet rá relaxálni.

2018. jan. 11. 08:03
 9/25 anonim ***** válasza:
13%
Én rózsaszínű gumibugyiban alszom, alatta tena maxi slip. Természetesen korom sőtétben gumilepedőn s teljes csendben.
2018. jan. 11. 09:26
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Általában ágyat. Ha meglátok egyet, már el is tudnék aludni. Nem is járok bútorüzletbe.
2018. jan. 11. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!