Alváshoz használtok valamilyen segédeszközt?
Én vettem most akciósan 1 méteres karácsonyi égősort, azt raktam az ágyam közelébe, éjszaka bekapcsolom.
Ha nem kapcsolom be, akkor pedig bedugom a fülhallgatómat, és kapcsolok Ear Cleaning ASMR videót a youtube-on. Nem nézem, csak hallgatom. Szoktam még autó vezetőset is bekapcsolni, azt viszont nézem is. Ha nem youtube, akkor telefonon folyamatos lejátszásban: [link] Semmi más nem kapcsolja ki úgy az agyamat, mint ez.
Ezek előtt tévén állítottam időzítőt, de jelenleg nem olyan tévém van, amin ez lehetséges...
Ami nekem elengedhetetlen az alváshoz: szőrmés szívecskés kispárna, amibe beledughatod a kezed, ééés a gyerekkori plüssöm. Túl régóta vannak velem, nem tudok nélkülük aludni.
Ennyi. De kiszoktam még rakni az ágy melletti fotelba plédet, vagy ágyneműhuzatot, ha túl hideg/meleg lenne, akkor legyen mivel orvosolni a problémát.
Nekem csak a kispárnám kell, és némi fény (töksötétben nem tudok aludni, ezért résnyire széthúzom a függönyt).
Fontos, hogy a pizsamám is kényelmes, laza legyen, de ez mindig adott, mert csak olyat veszek.
Én is youtube videókat nézek. :)
Általánba olyanokat választok, amik megnyugtatóak, a "satisfying" videókra gondolok, vagy megnézek egy-két Bob Ross epizódot. Nagyon jók, lehet rá relaxálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!