Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nektek melyik füldugó vált be...

Nektek melyik füldugó vált be a legjobban? Alváshoz kellene olyan, ami a lehető legtöbb zajt kiszűri.

Figyelt kérdés

2018. máj. 8. 19:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem gyógyszertárban kb. 200 ft-ért kapható, narancssárga szivacs. A viaszos nem, mert nagyon megolvad a viasz, befolyik, stb., kemény is. A szivacsot úgy kell betenni, hogy két ujj között elhengergetni, összenyomni, amíg kényelmesen befér, viszonylag mélyre betenni, és amíg el nem kezd visszatágulni, bent tartani. Kényelmes is, nem nyom.
2018. máj. 8. 20:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Előző voltam, természetesen szivacs alapú füldugóra gondoltam. Csak a gyógyszertári narancssárga vált be nekem.
2018. máj. 8. 20:28
 3/6 anonim ***** válasza:
18%
És reggel a korai kelés hogy lesz?
2018. máj. 8. 22:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Migrosos legolcsóbb :)

Gyakorlatilag jól betéve 95%-os zajszűrő, és ezerszer jobb, mint az otthoni gyógyszertáriak.

2018. máj. 9. 11:07
 5/6 anonim ***** válasza:
68%
Miért pontoztátok le a harmadikat? Engem is érdekelne! Hogyan lehet felkelni ha füldugóval alszom? Mert hát a horkolós párom alszik 10-ig, nekem meg 6-kor munkába kell mennem, így ő sem tud felkelteni. Hogyan ébresztitek fel magatokat reggel?
2018. júl. 2. 12:13
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Pont úgy, mint az, aki nem használ füldugót :) Beállítom a telefonomat, hogy ébresszen fel reggel. Nem is fontos, hogy hangos legyen. Ha elkezd rezegni a fejem mellett, az éjjeliszekrényen, arra simán felébredek füldugóban is.
2018. júl. 2. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!