Fáj tőle a fülem. Mit tegyek?
Sajnos eléggé zajos környezetben kell aludnom, ezért füldugót használok. A problémám az, hogy ideig-óráig remekül szuperál kényelmes meg minden, de néhány órával elalvás után, mikor felébredek iszonyatosan fáj tőle a fülem és muszáj kivennem, hogy "pihentethessem" egy kicsit. Ami legtöbb esetben nem egy-két perc, viszont addig aludni sem tudok. Mitől fan ez a fülfájás és hogy lehet ettől megszabadulni?
Anyukám már évek óta használja ugyan azt a fajtájú füldugót, amit én és neki semmi baja tőle.
(Persze én sem most kedztem el használni, szóval nem hinném, hogy az lenne a baj, hogy nem szoktam meg).
Allergén bevonattal is le tudnak gyártani egyéni füldugót ha nem oldja meg semmi a problémát, ez kicsit sokba kerülhet... :-(
Gumi-füldugó nem tudom mennyire kapható még patikában.
#2-es. Hol tudnék kisebbet beszerezni?
Mert eddig mindig patikában vettük de ott csak "narancssárga", "neonsárga" volt az pedig úgy rémlik egy méret. Máshol sajna nem tudom hol lehet kapni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!