Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valami bajom van. Valaki...

Valami bajom van. Valaki segítene?

Figyelt kérdés

Fogalmam sincs miért, de néha olyan fura hangok jönnek ki belőlem. Én nem csinálok semmit, csak lélegzek, meg nyelek, de nem tudok mit tenni ellene. És az a rossz, hogy ezt más is hallja. Ilyenkor mindig köhögök, köszörülöm a torkom meg ilyenek. Meg van még egy nagyon zavaró dolog. Ha egy kicsit ettem, akkor utána ilyen dörmögő/röfögő hangok jönnek belőlem.

Légyszíves a piszkálgatásokra nem vagyok kíváncsi. Nekem ez fontos, mert emiatt mindig feszengek és nem érzem jól magamat a bőrömbe.

A harmadikat még nem említettem, hogy ha már egy kicsit is éhes vagyok korog a gyomrom. Egyszerűen nem bírja ki a szervezetem étel nélkül. Valaki mondja nekem, például, hogy ő ma semmit sem evett. De nem korog a gyomra??? Mert nekem az eléggé ciki ha korog a gyomrom. Lehetséges, hogy attól, hogy szeretek nagyon enni? És mostanában sok chipset ettem, így az iskolai idők alatt.

Le tudom szoktatni magamat ezekről a problémákról???

S.O.S

2010. jún. 17. 09:05
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
hihetetlen! most vagy 5 perce folyton morgok!!!! MIT TEGYEK???? Félek emberek közé menni...
2010. jún. 17. 14:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Nézesd meg a mandulád!
2010. jún. 17. 14:54
 13/14 anonim ***** válasza:
semmi szükség rá...semmi baja a mandulájával...
2010. jún. 17. 16:36
 14/14 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy Tourette-szindrómám van? Mert akkor ez is valami nagyon enyhe szindróma....Én nem fogdosok másokat, nem káromkodok...
2010. jún. 17. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!