Szerintetek lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet állt elő, hogy egyik nap kegyetlenül berúgtam, másnapos fejjel lenyúltam az ágyam mellé a vizesüvegért, nekiálltam inni, eléggé szép kortyokat. Eléggé pia íze volt, mint valami házi bor, még a színe is olyan volt úgyhogy le is raktam. Utána mikor kissé észhez tértem megszagoltam és rájöttem, hogy az nem bor volt hanem pisi, nem is emlékeztem rá, hogy. Ettől ugye nem lehet semmi bajom?2011. okt. 22. 14:09
1/8 anonim válasza:
Ajaj :(. Nemsoká átfogsz változni a pisi szörnyé.
De ha elkerülöd az átváltozást, még ha voltak bacik a pisiben azoktól lehet valami bajod. .. de valószínűbb a pisi szörny.
2/8 anonim válasza:
Már ne haragudj, de normális ember nem tart üvegben pisit az ágya mellett....háát így jártál!!!!
Amugy nem hiszem hogy bajod lenne, ha eddig nem volt semmi akkor megúsztad!!
3/8 A kérdező kommentje:
Normál esetben nyilván nem tartok pisit az ágyam mellett, ezért is írtam, hogy be voltam baszva, és nem vágtam, hogy mi van, kiesett az egész este.
2011. okt. 22. 14:24
4/8 anonim válasza:
Azért a háziorvost kérdezd meg...
5/8 anonim válasza:
Érdekes. A baszva szót engedi, a pöts-t (rendesen leírva) nekem nem engedte.
7/8 anonim válasza:
Naa Sp babuucii mért mentél el itthonróól?? :O :D Olyan jó volt verni ostorral a seggeeed <3 Fluor voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!