Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lányok, nektek okoz problémát...

Lányok, nektek okoz problémát a barátotoknál elmenni kakilni?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok
2018. jún. 15. 10:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem, de mi is együtt élünk már 2 éve, az elején sose mertem.
2019. okt. 21. 18:04
 12/21 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem nagyon sok mulik a lakas beosztasatol, a vece akusztikajatol. Neha kis helyen konnyebb.

Nekem ma mar konnyu, olyan a hazunk, igy talan amugy is megszoktam.

Azelott bejelentettem, hogy megyek, tevet bekapcsoltattam es mondtam, hogy nem mozdulhat.

2020. márc. 30. 00:09
 13/21 anonim ***** válasza:
48%

Nem,most sem házasként.

Sohasem.

2021. jan. 2. 13:53
 14/21 anonim ***** válasza:
Sose jàrtam pàr ban kalsizni.
2021. jan. 14. 02:10
 15/21 anonim válasza:
100%

Na de nők, lányok!

Egy férfit olyan szinten közel engedtek magatokhoz testileg, hogy annál közelebb lehetetlen. Megizzadtok szex közben,lihegtek ha kifáradtok, hajszálakat hullattok szerte a lakásban,büfiztek ha szénsavasat ittatok...és pont azzal van problémátok hogy el kell mennetek kakilni miközben a másik is a lakásban van?

Baromság,hisz a pasi sem gondolja azt hogy ti sosem kakiltok,pukiztok stb... akkor miért akartok megfelelni olyan képnek ami csak bennetek él?

Engedjétek el,vagy inkább ki! 😉

2021. jan. 31. 17:20
 16/21 anonim ***** válasza:

Hát én sokáig próbáltam elkerülni, hogy megtudja, hogy éppen mikor megyek azért WC-re. "Gyorskakiló" vagyok általában, szóval néhányszor biztos sikerült lepleznem.😂

Viszont örökké nyilván nem lehet rejtegetni és nem is kell. Azért egy idő után, miután többnapig együtt voltunk, csak kiderült számára, hogy én is szoktam 😅.

Kb. első 3-4 évben cikinek éreztem azt is, hogy tudja, hogy éppen nagy WC-zek. Aztán mikor bekövetkezett az első gyomorrontásom náluk, akkor kénytelen voltam tűrni az ezekkel járó kellemetlenségeket. Ott akkor mindent is érezhetett és hallhatott..😅 Szóval miután azóta is együtt vagyunk, lassan 9 éve, és össze is költöztünk, így azthiszem eléggé szerethet, hogy egy ilyen élmény után sem ábrándult ki belőlem.😅 Szerencsére ez hozta magával azt is, hogy gond nélkül elmegyek már kakilni, vagy közlöm, ha nem vagyunk WC közelben, hogy kellene..

Arra azért ügyelek, hogy minél kevésbé hallatszódjanak a dolgok (WC papírból megágyazás, köhögés, zacskóval csörgés, stb..🤓), és szerencsére szagelszívónk is van.😅

De egyébként a legelején náluk nemigen mentem kakilni, mert jódarabig nem tudom ezt kivitelezni más helyen, csak ha mondjuk muszáj, mert gyomorrontásom van. Kell egy bizonyos idő míg a szervezetem, agyam "elfogadja" az idegen helyet és el tudom magam engedni annyira, hogy rámjöjjön az inger és tudjak is kakilni.

2021. febr. 10. 08:14
 17/21 anonim ***** válasza:

Simán elmegyek kakilni és el is mentem korábban is. Nem is értem hogy ez miért lenne gond, van hogy közben beszélgetünk is.

Egyedül pukkantani nem akartam előtte az első kb 4 hónapban, de mivel közben bélproblémás lettem, muszáj kiengednem ha nem akarok görcsökben fetrengeni.

2021. márc. 14. 13:14
 18/21 anonim ***** válasza:
Nagy a haza, ezert nem.
2021. márc. 14. 19:02
 19/21 anonim ***** válasza:

"A lányok soha nem kakilnak." Kevin és Perry

https://www.youtube.com/watch?v=5zrIkPmNZQE

2021. márc. 25. 21:37
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

Foglaljuk össze:

- szpod a pasidat

- nyeled a nemi váladékát

- hagyod, hogy kinyaljon, harapdáljon

- megd..on

de nem mersz kakilni, ha ő is a lakásban van.

Ennyi szánalmas nőt, komolyan. :/

2021. márc. 26. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!