Lányok, nektek okoz problémát a barátotoknál elmenni kakilni?
Szerintem nagyon sok mulik a lakas beosztasatol, a vece akusztikajatol. Neha kis helyen konnyebb.
Nekem ma mar konnyu, olyan a hazunk, igy talan amugy is megszoktam.
Azelott bejelentettem, hogy megyek, tevet bekapcsoltattam es mondtam, hogy nem mozdulhat.
Nem,most sem házasként.
Sohasem.
Na de nők, lányok!
Egy férfit olyan szinten közel engedtek magatokhoz testileg, hogy annál közelebb lehetetlen. Megizzadtok szex közben,lihegtek ha kifáradtok, hajszálakat hullattok szerte a lakásban,büfiztek ha szénsavasat ittatok...és pont azzal van problémátok hogy el kell mennetek kakilni miközben a másik is a lakásban van?
Baromság,hisz a pasi sem gondolja azt hogy ti sosem kakiltok,pukiztok stb... akkor miért akartok megfelelni olyan képnek ami csak bennetek él?
Engedjétek el,vagy inkább ki! 😉
Hát én sokáig próbáltam elkerülni, hogy megtudja, hogy éppen mikor megyek azért WC-re. "Gyorskakiló" vagyok általában, szóval néhányszor biztos sikerült lepleznem.😂
Viszont örökké nyilván nem lehet rejtegetni és nem is kell. Azért egy idő után, miután többnapig együtt voltunk, csak kiderült számára, hogy én is szoktam 😅.
Kb. első 3-4 évben cikinek éreztem azt is, hogy tudja, hogy éppen nagy WC-zek. Aztán mikor bekövetkezett az első gyomorrontásom náluk, akkor kénytelen voltam tűrni az ezekkel járó kellemetlenségeket. Ott akkor mindent is érezhetett és hallhatott..😅 Szóval miután azóta is együtt vagyunk, lassan 9 éve, és össze is költöztünk, így azthiszem eléggé szerethet, hogy egy ilyen élmény után sem ábrándult ki belőlem.😅 Szerencsére ez hozta magával azt is, hogy gond nélkül elmegyek már kakilni, vagy közlöm, ha nem vagyunk WC közelben, hogy kellene..
Arra azért ügyelek, hogy minél kevésbé hallatszódjanak a dolgok (WC papírból megágyazás, köhögés, zacskóval csörgés, stb..🤓), és szerencsére szagelszívónk is van.😅
De egyébként a legelején náluk nemigen mentem kakilni, mert jódarabig nem tudom ezt kivitelezni más helyen, csak ha mondjuk muszáj, mert gyomorrontásom van. Kell egy bizonyos idő míg a szervezetem, agyam "elfogadja" az idegen helyet és el tudom magam engedni annyira, hogy rámjöjjön az inger és tudjak is kakilni.
Simán elmegyek kakilni és el is mentem korábban is. Nem is értem hogy ez miért lenne gond, van hogy közben beszélgetünk is.
Egyedül pukkantani nem akartam előtte az első kb 4 hónapban, de mivel közben bélproblémás lettem, muszáj kiengednem ha nem akarok görcsökben fetrengeni.
"A lányok soha nem kakilnak." Kevin és Perry
Foglaljuk össze:
- szpod a pasidat
- nyeled a nemi váladékát
- hagyod, hogy kinyaljon, harapdáljon
- megd..on
de nem mersz kakilni, ha ő is a lakásban van.
Ennyi szánalmas nőt, komolyan. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!