Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lányok, nektek okoz problémát...

Lányok, nektek okoz problémát a barátotoknál elmenni kakilni?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok
2018. jún. 15. 10:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem, bár én együtt élek vele. 25 vagyok.
2018. jún. 15. 11:59
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
nem, 19
2018. jún. 15. 13:00
 3/21 anonim ***** válasza:
64%

Én félős kakilós vagyok abszolút 😀

10 éve férjnél vagyok, természetesen együtt lakunk, de ha itthon van nekem nem megy... Tudom bolond vagyok.

2018. jún. 15. 14:00
 4/21 anonim ***** válasza:
75%

Együtt élünk.

Nekem sem megy, ha itthon van.

28 éves vagyok.

2018. jún. 15. 18:27
 5/21 anonim ***** válasza:
67%
Igen. Csak ha nagyon muszáj.. (40/nő).
2018. jún. 15. 18:38
 6/21 anonim ***** válasza:
81%

Összeköltözésünk előtt soha nem mentem el nála, és utána is csak mikor aludt vagy nem volt itthon. Azután terhes lettem és kétszer is volt hasmenéses napom, annyira rosszul voltam hogy két lehetőségem volt: Vagy elmegyek vécére vagy ott ahol vagyok kijön belőlem minden. Először kínosan éreztem magam de mikor láttam hogy a párom inkább sajnált és nagyon segítőkész volt, rájöttem, hogy ez a feszengés tényleg hülyeség pont előtte. Főleg mivel ő lazán pukizik előttem és mikor megy vécére mindig mond valami hülyeséget, amin én jót röhögök! :D

Lányok, a székelés egy természetes, létfentartó biológiai folyamat, aminek jobb esetben csak görcsök és rossz közérzet az eredménye, rosszabb esetben viszont... hát jobb ha nem részletezzük. Arról nem is beszélve, hogy ha terhesek lesztek higyjétek el a legkisebb problémátok lesz hogy akkor jön rátok a kakilás mikor otthon van a párotok! :D

((26 éves, 26 hetes kismama))

2018. jún. 18. 23:45
 7/21 anonim ***** válasza:
79%
En engedem a vizet kozbe csak ugy megy, hogy ne hallja az esedekes hangokat :D es pedig 4 eve elunk egyutt. 24/L
2018. júl. 12. 18:17
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte nem kakiltam nála, de kb 1 év után már nem okozott gondot. A terhesség meg tényleg sok mindent megváltoztat, olyankor bármi jöhet bárhonnan és te leginkább a babára koncentrálsz nem arra hogy épp lát e, hall e a párod!
2018. aug. 2. 14:25
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Azota nem, hogy bélműtétem volt (lasd 6-os valaszolo celzott rosszabb dolgokra is), es ra kellett jonni, a belmukodes ugyanolyan fontos, mint a legzes, keringes. Ha kakalni kell kakalni kell nem erdekel mas mit gondol (hall, szagol) az eletem es egeszsegem fontosabb :-).
2018. okt. 26. 21:06
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

EZ EGY TERMÉSZETES BIOLÓGIAI FOLYAMAT!!!

(Volt már egy Hölgy, aki majdnem emiatt halt meg a kezeim között. Végül csak rengeteget hányt, mert nem engedte ki a bélgázt, mert micsoda dolog lehet...)

Ui: ettől még nem leszünk "mocskosabbak" náluk...

Üdv: gyakorlott "kényszerből" egészségügyi pályán rekedt sorstárs

2019. ápr. 2. 05:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!