Lányok, nektek okoz problémát a barátotoknál elmenni kakilni?
Én félős kakilós vagyok abszolút 😀
10 éve férjnél vagyok, természetesen együtt lakunk, de ha itthon van nekem nem megy... Tudom bolond vagyok.
Együtt élünk.
Nekem sem megy, ha itthon van.
28 éves vagyok.
Összeköltözésünk előtt soha nem mentem el nála, és utána is csak mikor aludt vagy nem volt itthon. Azután terhes lettem és kétszer is volt hasmenéses napom, annyira rosszul voltam hogy két lehetőségem volt: Vagy elmegyek vécére vagy ott ahol vagyok kijön belőlem minden. Először kínosan éreztem magam de mikor láttam hogy a párom inkább sajnált és nagyon segítőkész volt, rájöttem, hogy ez a feszengés tényleg hülyeség pont előtte. Főleg mivel ő lazán pukizik előttem és mikor megy vécére mindig mond valami hülyeséget, amin én jót röhögök! :D
Lányok, a székelés egy természetes, létfentartó biológiai folyamat, aminek jobb esetben csak görcsök és rossz közérzet az eredménye, rosszabb esetben viszont... hát jobb ha nem részletezzük. Arról nem is beszélve, hogy ha terhesek lesztek higyjétek el a legkisebb problémátok lesz hogy akkor jön rátok a kakilás mikor otthon van a párotok! :D
((26 éves, 26 hetes kismama))
EZ EGY TERMÉSZETES BIOLÓGIAI FOLYAMAT!!!
(Volt már egy Hölgy, aki majdnem emiatt halt meg a kezeim között. Végül csak rengeteget hányt, mert nem engedte ki a bélgázt, mert micsoda dolog lehet...)
Ui: ettől még nem leszünk "mocskosabbak" náluk...
Üdv: gyakorlott "kényszerből" egészségügyi pályán rekedt sorstárs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!