Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet ez nálam? Genetika...

Mitől lehet ez nálam? Genetika, vagy problémát jelezhet?

Figyelt kérdés
huszonéves vagyok, most jelen pillanatban nem élek egy pörgős rohanós életem, jut időm aludni, mégis sajnos hatalmas dupla táskákat veszek észre a szemem alatt. fogalmam sincs mikor jelenhettek meg, vagy mióta vannak, de így megpillantva tükörképben elég nyomasztó. az elmúlt időszakban sokat alkoholizáltam is. lehet hozzá köze? szüleim 60 évesek elmúltak náluk nem látok hasonlót. sófogyasztást is viszább kéne szorítanom és van rajtam bő 15-20 kiló súlyfelesleg. ezek tudatában kérdezem
2018. jan. 24. 20:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Azt hiszem megválaszoltad a kérdést...

Másfelől ha aggódsz, menj el vérvételre, nem vagy-e esetleg vashiányos, vagy vérszegény.

2018. jan. 24. 21:04
 2/2 A kérdező kommentje:
van egy ilyen egészségtudatos felkiáltójel is bennem szóval kapkodom be a multivitamint meg a spirulina algát emellett, szóval vashiányt kétlem hogy bejátszana, de igaz hogy utolsó vérképet tavaly előtt néztek
2018. jan. 24. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!