Hogy kezeljem ezt a problémát?
szóval az a helyzet, hogy 26 éves L vagyok, nemrég gyógyultam ki a pánikbetegségből(habár sztem sose lehet teljesen, mert a fejemben mindíg ott motoszkál), aztán voltak/vannak kényszergondolataim, de most a legújabb a hipichonderség.
mindíg attól tartok hogy valami komoly bajom lesz, mondjuk agyvérzést kapok vagy ilyesmi. nem tudok 100%ban boldog lenni és elengedni magam, mert az jut eszembe, hogy majd biztos baj történik. ha véletlenül rosszul mondok egy szót mert megbotlik a nyelvem, ami mindenkivel előfordul, egyből az jut eszembe, hogy tuti agyvérzésem lesz, vagy ha szédülök akkor tuti epilepsziám lesz, ilyesmi.
a családomban volt agyvérzés egyszer és arra gondolok lehet, hogy azóta van ez a hülyeség nálam.
vagy fogalmam sincs.
ha fáj a fejem már egyből a legrosszabra gondolok.
ha megyek haza este, az jut eszembe, mi lesz ha otthon történik velem valami, és senki nem fog segíteni mert egyedül leszek.
tudom nem vagyok komplett, de szerintetek mennyi esélyem van ezekre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!