Az normális, ha több, mint fél éve minden egyes nap, minden egyes percében az öngyilkosság gondolata kavarog a fejemben, és a mellkasomban tomboló fájdalom mintha kényszerítene rá?
A nap 24 órájának minimum 10 órájában (tehát amikor nem alszok) elképzelem, ahogy megölöm magam, eszközöket gyűjtök a kísérlethez, információkat gyűjtök róla hogyan lehetne biztosan sikeres, terveket szövögetek hogy mikor/hol/hogyan tenném meg, gondolkodok hogy miket hagyjak magam után.
Már számtalanszor megtehettem volna, de valami visszatart.
3x megálmodtam, hogy sikeresen megteszem. Mindegyik álmom eleje ugyanaz volt: elmegyek egy erdőbe, ahol megpróbálom magam felakasztani, de nem sikerül. Ezután az első álmomban vonat elé vetem magam, a másodikban begyógyszerezem magam, a harmadikban felvágom az ereimet.
Szerintem egyébként ebben nincs semmi vészes, kivéve amikor nagyon fáj, mert akkor borzasztó.
Finoman szólva sem normális.
Miért akarod eldobni az életedet? Történt valami fél évvel ezelőtt, ami ezt váltotta ki belőled? Keress egy pszichologust, és beszélgess erről vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!