Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit kéne tennem?

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Gyakran gondolok öngyilkosságra, borzasztóan dühös vagyok és szomorú. Képtelen vagy megbízni emberekben, mikor valaki túl közel kerül hozzám, ellököm magamtól. Olyanokat bántok akiket normális esetben nem kéne (a családomat, főleg az anyámat) akarva akartlanul eliesztem az embereket. Nincsenek barátaim, és soha nem is voltak. Gyakran vannak dührohamaim, és azt vettem észre, hogy magamban beszélek. Mi van velem? Régen 4-5 ös tanulo voltam, most a kettest alig érem el. Képtelen vagyok koncentrálni. Imádtam írni, most viszont nem tudom folytatni a könyvemet , mert képtelen vagyok romantikára gondolni. Azt hiszem megrémülök töle, pedig nagyon álmodozó, kreatív érzékeny és pozitiv lány voltam, most pedig képtelen vagyok tiszta szívből mosolyogni vagy nevetni. Minden álmom volt szerelmesnek lenni, most viszont nem tudom elviselni ha valaki megérint, akár a családomból.

2016. aug. 6. 16:21
 1/7 A kérdező kommentje:
18 /L
2016. aug. 6. 16:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy ?
2016. aug. 6. 16:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Erdemes lenne felkeresni egy szakembert. (Pszichologus)
2016. aug. 6. 16:33
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
akasztás? próbáld ki megtudod milyen
2016. aug. 7. 12:00
 5/7 fujtato banan ***** válasza:

A SPORT MINDENRE MEGOLDÁS!

Valamiféle trauma ért.Azt fel kell dolgoznod.Hipnotizáljanak,ha egyedül képtelen vagy megoldani!Idövel csökken a dühroham.Uralkodni kell magadon mert a börtönben kötsz ki!!!!

2016. aug. 7. 15:02
 6/7 fujtato banan ***** válasza:
0%
IMÁDKOZZ!!!!!
2016. aug. 7. 15:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom az okát mitől lehet.De azt ajánlom menj el egy pcihológushoz.És azt is jó ötletnek tartom hogy sportolj.Sport közben(főleg futás közben) beindulnak a pozitív gondolatok az agyadban.
2016. aug. 8. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!