Mit kéne tennem vagy mit kéne mondanom neki?
a legjobb barátnőm )aki igazából nem annyira az már.. elhanyagol nem nagyon foglalkozik mással mint saját maga és egyedül van-->eltaszít) a minap észrevettem,hogy heges mondkét karja.. és jó sok volt ott.. aztán valahogy felkeveredtem ask.fm-re ahol is fent van.. és láttam,hogy kiírta,hogy depressziós (ezt e tényt sem közölte velem vagy mi..de persze nem bántom meg semmi) és aztán mivel nem tudtam,hogy hogy kéne megkérdeznem vagy mit kéne tennem NÉVTELENÜL megkérdeztem,hogy bagdossa-e magát.. erre jött a válasz,hogy nemrég törte el az utolsó pengéjét,de igen vagdosta magát és jó erősen meg minden.. szóval a lényeg,hogy "bántotta" magát.. és bánt engem.. mármint ez nem a lányeg csak valamiért úgyérzem az én hibám amikor ha akarnék se tehettem olna semmit.. szóval..
a lényeg.. mit kéne neki mondanom? vagy hogy kéne erről beszélnem vele? (mert tudom,hogy kéne.. hamár valamit segíthetek vagy értitek..)
a válaszokat köszönöm:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!