Ez már anorexiának számít?
Ezek csak rossz gondolatok amik benned vannak.
Ha hánytatod magad sok ásványi anyagot és vizet is veszít a szervezet, tehát egyáltalán nem jótékony.
Te is a számok csapdájába estél, de ezt el kell felejteni mert a valóságban a számok senkit sem érdekelnek ha csak nem pénzről van szó.
Felejtsd el a mérekezéseket mondjuk 1 hétig (gondolom akár naponta többször is megteszed), na ez egy rossz berögződés. Próbálj meg nem erre fókuszálni hanem arra hogy hogyan érzed magad és nézd meg magad mondjuk a tükörben. Magadnak próbálj megfelelni és ne számokhoz kösd a dolgot:)
Igen! Azt tudnod kell hogy a szervezeted nem ostoba. Amikor hánytatod magad vagy keveset eszel akkor a szervezet elkezd egy tartalékoló folyamatot illetve elkezdi bontani a már meglévő IZMOT elsősorban mivel ezeket a legmegterhelőbb neki fenn tartani, majd jönnek a zsírok és a szervek fokozatosan. Emellett ha nem eszel rendszeresen, az anyagcseréd is belassul tehát nem igazán jó semmilyen szempontból ez a dolog.
Mikor kezdődött ez a dolog? Volt előzménye?
Mások véleményére nem szoktál hallgatni?
2-3 éve. Mit értesz előzmény alatt?
Igen,nagyon is
Bármi olyan dolog ami miatt ez kialakulhatott:)
Gondolom nem csak úgy felkeltél hogy na te már most koplalsz.
Ha hallgatsz mások véleményére akik szerint megfelelő az alakod a súlyod akkor miért nem hiszel nekik?
Nem tudom igazából hány éves vagy, de gondolom 18 körül vagy alatt. Na ilyenkor pedig szüksége lenne a szervezetnek a tápanyagokra, és ha már ezt 2-3 éve megvonod azzal nem teszel jót:)
Hülye kérdés de kérlek gondolj bele.
Mi történik ha pontosan 40,00 kg leszel (tehát grammra pontosan 40) Meg fog változni a világ? Ettől lennél igazán boldog, vagy attól ha meglátnád magad a tükörben és azt mondanád hogy ,,na igen, jól nézek ki"?
Mert ha a második akkor ezeket a számokat tényleg el kell felejteni, vagyis nagy mértékben háttérbe szorítani.
Mint a kérdésben is írtam,nagyon nehéz dolgokon mentem keresztül. Elég hosszú lenne mindent leírni,és én se szeretném feltépni a sebeket.
18 alatt vagyok.
2-3 éve érzem azt hogy kövér vagyok,akkor nagyon sokszor is hangoztattam, de akkor még nem koplaltam, normálisan ettem. Nagyjából csak 1 éve jutottam el arra a szintre,hogy "na jó,én most koplalni fogok, és lefogok fogyni" stb..
Mert inkább a negatív véleményeket hiszem el, a pozitívumokat pedig egyszerűen hazugságként fogom fel. Tehát csak a rossz véleményekkel foglalkozom.
Szerintem minden kérdést (vagy legalábbis hasonlót) megválaszoltam.
Elhiszem hogy fájóak a sebek, mindenkinek van sajátja:)
Valami kis sportot végezz amit élvezel ahogy a többiek írták, de ne hajtsd benne túl magad:) Csak annyira amennyire jól esik.
Kajálásnál pedig nem az a lényeg hogy ne egyél mert tényleg nem megy egy kocsi sem benzin nélkül.
Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget ezek rostokban gazdagok, illetve fehér húsokat :) Na ezek nem hízlalnak. Illetve lehet kapni pl barna rizst is ami lassú felszívódású szénhidrát az pedig szintén nem hizlal:)
Azt a belegondolást pedig majd tényleg csináld meg:)
Illetve önbizalom erősítőnek jót tenne ha odaállnál a tükör elé és nem azt mondanád hogy ,,dögölj meg" és társai hanem pl hogy "jól nézel ki" vagy ha mész valahova felöltözöl és a tükörbe mondod hogy "csinos vagy".
Téged mi tesz boldoggá? Vagy mi tenne?
Szia, beszèljük meg lègyszi, ezt meg kell beszélni...
Írj rám, mivel sajnos ez anorexia.
Ilyen súllyal egyszerűen nem lehetsz normális testalkatú, te vèkony vagy, nagyon vèkony.
Ez a cetlis dolog meg a depire utal.
Mindenkèpp beszèlgess erről valakive
#18 vagyok tojtatom
Szóval ezt nem szabad hagyni, nagyon fontos hogy állj magadhoz pozitívan.
Szèp vagy.
Tuti hogy jó fej.
Nem hiszem, hogy jó lenne ha kórházban kötnèl ki..
Egyèl nyugodtan 2000kcalt, ha 3000t ennèl az se lenne baj.
Ha bennem nem bízol, akkor a barátaidnak mondd el ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!