Ez már anorexiának számít?
Egyértelműen testképzavarod és evészavarod/anorexiád van. Tudom, hogy nehéz elismerni, hogy beteg vagy, illetve elűzni ezeket a gondolatokat, meg "lemondani a fogyásról". De próbáld meg tudatosítani magadban, hogy beteg vagy, hogy nem gondolkodsz tisztán - amit látsz/gondolsz nem a valóság. Sokáig tart és nehéz ebből kigyógyúlni, de megéri. Mindenképp újból pszichológushoz kéne járnod, ő segít ebben.
Ne foglalkozz a szüleiddel, nem normálisak, ha nem látják, hogy problémád van. Nem kell nekik "bizonyítanod"! Ne akarj még betegebb lenni!
Itt világosan megmutatja, hogy SOVÁNY!!! vagy.
Én kevesebb cm-rel több kg-m vagyok nálad, de egyáltalán nem vagyok én sem kövér. Valahol a normál alján vagyok.
Nem kell aggódnod!❤
Ez tényleg anorexia, ráadásul bulímia is társul mellé(hánytatás).
Nehogy mégjobban fogyni kezdj!
Tönkre megy a szervezeted.
Ajánlom a figyelmedbe a "Véznák kontra dagik" c. sorozatot.
Ott rengeteg hátrányát bemutatják orvosi szempontból a soványságnak/koplalásnak/rendszerltelen-egészségtelen életmódnak.
Némelyik részben kitérve az anorexiásokra. Érdemes belenézni
Milyen okos szüleid vannak. Pár év múlva meg majd végignézik, ahogy meghalsz. Ebbe a folyamatba bele lehet halni, tudtad?
Azt meg értem én, hogy kellemetlen kenneta barátaidnak erről beszélni, de hogy ők se momdanak neked semmit..?!?
Tizenéves vagy? Nem látom a korod.
Ráléptél arra az utraz, aminek a végén leállnak a belső szerveid, és van egy pont, ami után ez ellen már nem sokat lehet tenni. Csak fekszel majd a kórházban, mint egy aszott múmia, a síró szüleid mellett. Szép halál fiatalon.
Hacsak nem kezelnek ki. Nagyon durva, hogy elkezdted magad megölni úgy, hogy a szüleidnek fogalma sincs róla, hogy mennyire súlyos beteg vagy.
Igen, anorexia.
Fogyással nem fogsz jobban kinézni, edzeni kellene megfelelő étrend mellett és izmosodni, attól lesz egy nőnek szép feszes teste, és még az egészsége se megy rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!