Kezdek megijedni, miért van ez? MI BAJOM? Nagyon fontos.
Figyelt kérdés
Ma nem mászkáltam sokat sőt elég pihentető napom volt és már egy fél órája elkezdett nehezemre esni a járás lassú a lábam és remeg ha állok,enyhén fáj a szívem és a tüdőm.
A kezem is remeg alig tudok írni.Mi bajom lehet? Nagyon félek. Segítség. Vasárnap is semmi erőm nem volt fájt a fejem is még hétfőn is,gyenge voltam nagyon. 18/l
2018. máj. 2. 21:07
1/5 anonim válasza:
De azért annyira nem fontos, hogy orvoshoz menj vele...
2/5 A kérdező kommentje:
Mondtam szüleimnek,szerintük mert sokat alszom,vagy depressziós vagyok pedig inkább pozitív embernek mondom magam is és mások is.Nem visznek be ma már orvoshoz mert nem tudnak,mondtam,hogy elmegyek pénteken de azt mondják nem kell hülyeség. De én félek.
2018. máj. 2. 21:13
3/5 anonim válasza:
szerintem jobb lenne, ha orvoshoz fordulnal. semmi szukseg, hogy ok vigyenek be, nagy kislany vagy. esetleg ha rosszul vagy annyira, hogy nem tudsz a sajat labadon bemenni, akkor kerj meg ismerost, masik rokont, vagy baratot / baratnot, hogy segitsen eljutni neked a rendeloig. jobbulast.
4/5 anonim válasza:
Tehát te, - egy 18 éves felnőtt ember - ha rosszul vagy de anyádék azt mondják, hogy hülyeség orvoshoz menned, akkor nem mész orvoshoz még akkor sem ha úgy érzed, hogy komoly bajod van. Világos...
Szerintem továbbra se menj dokihoz, valószínűleg agyi eredetű a probléma és ezzel szemben az orvostudomány tehetetlen.
5/5 A kérdező kommentje:
Mondtam,hogy be megyek pénteken.ma nem visznek már be.Attól,hogy ők azt mondják nem én el megyek csak elég messze van és ha továbbra is nehezemre megy a járás akkor muszáj lesz valaki bevigyen.
2018. máj. 2. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!