Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Sok kedélyjavító gyógyszernek...

Sok kedélyjavító gyógyszernek mi a hatása?

Figyelt kérdés

Elnézést ha hülyén fogalmaztam meg a kérdést, vagy kissé érthetetlen.

STORY TIME ;

Az a helyzet, hogy ahova én járok iskola, ott kikezdtek és depressziós lettem. Anyuék, az orvosom, és a suliban is tudják Kaptam kedélyjavító gyógyszer ezekre a napokra hogy jobb legyen. Amúgy már 2 hete nem mentem, és holnap "kellene" mindegy, eldöntöttem hogy semmi képpen sem szeretnék ide járni, legalábbis ebben az osztályba nem. Viszont anyuék meg nem tesznek semmit se hogy jobb legyen. Csak azt mondogatják hogy másfél évet kell kibírni, de abba bele nem törődnek hogy 1 nap is hosszú idő nemhogy másfél év. MINDEGY

A LÉNYEG ;

Nem szeretnék meghalni, viszont kellene egy kis ráijesztés anyuékra pl kórházba kerülnék vagy bármi hasonló, ami esetleg meggyőzné hogy tényleg ez így nem mehet. Még ilyen komolyabb dolog úgy se történt.

Arra lennék kiváncsi, hogy van nekem egy kedélyjavító gyógyszerem pontos nevén : SEDATIF PC

Ha ebből a gyógyszerből most este sokat vennék be, akkor reggelre lenne valamiféle hatása, hogy ezt az egész suli dolgot eltudjam kerülni? ...

Illetve ha igen, akkor mennyit kellene beszednem?

Kérlek titeket, ne tanácsokat adjatok, hallottam eleget, és ha a szüleimet sehogy se tudom meggyőzni, mert csak azt hajtsák hogy nekem később ha elvégzem a sulit mi lenne jó ... és ez nem érdekel.

Csak a kérdésre szeretnék pontos választ kapni.

Köszönöm!

#gyógyszer #javítás #iskola #depresszió #hangulat #2017 #fontos #kedély #hangulat javító gyógyszer #kedély javító gyógyszer
2018. márc. 4. 19:32
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
Ez homeopátiás szer, tehát nem gyógyszer, nincs valódi hatása, csak placebo. Szóval ha beszedsz egy marékkal nagyon erősen hidd el hogy most meghalsz akkor talán egy pánikrohamot össze tudsz hozni, de egyébként nem erőltetném a dolgot.
2018. márc. 4. 19:42
 2/21 anonim ***** válasza:
Kedélyt javítanak.
2018. márc. 4. 19:43
 3/21 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm
2018. márc. 4. 19:49
 4/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Neked hat a Sedativ? Mindegy. Szerencsére ez tényleg homeopátiás, de azért nem tartom jó ötletnek hogy túl sokat vegyél be belőle. A hatásairól legjobban a betgtájékoztatón olvashatsz, azt nem tudom fejből. Jobb esetben nem hatna sok sem, max belassulnál tőle. Remélem.

Tudom, hogy nem tanácsot kérsz, szóval nem is adok (remélem azért ki is próbáltad őket!), de elmondom, hogy ez egy állatira rossz ötlet. Mi van, ha máshogy próbálkozol majd kórházba kerülni, csak esetleg "túl jól sikerül" a dolog?

2018. márc. 4. 19:50
 5/21 A kérdező kommentje:

Nekem már oly tök mindegy..

“Fent” is jobb nekem, mint abban a börtönben

2018. márc. 4. 19:54
 6/21 anonim ***** válasza:

Egyébként orvos alatt házi orvost értesz, ugye? Ha majd legközelebb mész hozzá (azt azért el tudod intézni, kis torokfájás, akármi), akkor mondd el neki a depressziód tüneteit. Nem panaszáradatra gondolok, hanem étvágytalanságra/túlevésre, rossz alvásra, _szorongása_, stb... hátha javasolja a pszichológust. Ha anyukád is szokott beszélni a gyerekorvossal, ez beválhat. Vagy valamelyik tanárodnak majd feltűnik, és ő is javasolhatja.

A lényeg, hogy ez szükséges lenne. Most laikusan úgy okoskodom, hogy egy ilyen szakember ha beszélne anyukáddal is, meg tudná győzni a szüleidet arról, miért vigyenek el az iskolából.

Csak egy kérdés: megkérdezted már őket, hogy ők kibírtak volna-e még másfél évet egy ilyen környezetben? Vagy hogy miért akarják hogy még másfél évig bántsanak?

2018. márc. 4. 19:55
 7/21 anonim ***** válasza:

Pontosan milyen az a börtön?

Egyidősek vagyunk, pont el tudom képzelni.

2018. márc. 4. 19:55
 8/21 A kérdező kommentje:

Igen, a háziorvost értettem az "orvosom" alatt,.

Hát már volt szó a pszichológusról, de előfordulhat hogy 1 hónap múlva kapunk időpontot...

Röviden az történt hogy én voltam a hibás, 2 barátomnak egy osztálytársamról beszélgettünk, de nem is idevalósi az a 2 barát. Az osztálytársam ezt meglátta, és mérgében minden félét mondott rólam ami nem igaz.. Többiek is kikezdtek, és bántalmaznak így, vagyis éreztetik velem. Egyszerűen ha a sulira gondolok az undor, a hányinger, és minden ilyesmi "Önt el érzelmileg" és nem bírom.

Anyuék csak azt mondják hogy béküljünk, ki, én is ő is hibásak vagyunk, 1-1 az állás, másfél évet meg bírjak ki. Így is hamarosan nyár meg minden...

De egyszerűen nem bírom. Inkább elmennék dolgozni 8 általánossal esküszöm, minthogy velük legyek.

De ez nem olyan egyszerű...

2018. márc. 4. 20:01
 9/21 anonim ***** válasza:

Inkább kapjatok egy hónap múlvára, minthogy hagyjátok. Szerintem erőltesd, mert úgy hiszem, ő még lehet is hatással a szüleidre, ha meggyőzöd.

Vártam már sokat pszichológusra, most is egyhónapos várásban vagyok (általában nem ennyit kell, csak én magamnak intézem titokban, az iskolában), azért a beszélgetésért kibírható. Bár nem ugyanabban a helyzetben vagyunk.

Sajnálom, ami történt :/ A mi osztályunkban is voltak ilyenek, de sose tartottak pár hétnél tovább az ilyen drámák. Mikor történt mindez?

A bocsánatkérésnek tényleg segítenie kéne, de azok után ahogy reagált, hát nem tudom... De az addigi barátaiddal meg tudod még értetni, hogy x hazugságot terjesztett rólad.

2018. márc. 4. 20:05
 10/21 anonim ***** válasza:
én nem tom, de szerintem függőség, és amikor a végén már az lesz a normális állapot, akkor nem éred be annyival, hanem még többet és többet és többet akarsz belőle, ettől fogsz függeni, remeghetsz és ingerült is lehesz eléggé talán, ha nem kapod meg a megfelelő adagodat; és fizikailag-és lelkileg is eléggé ki tudhat ez talán szerintem készíteni téged; de még a pénztárcádat is megviseli, hogy a szervezetednek az egyszeri adag nem lesz már elég, egyre többet fog követelni; mert ha felhoz az alapállapotra, megszokod, és nem lesz már elég. De én amúgy nem értek hozzá.
2018. márc. 4. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!