Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Sok kedélyjavító gyógyszernek...

Sok kedélyjavító gyógyszernek mi a hatása?

Figyelt kérdés

Elnézést ha hülyén fogalmaztam meg a kérdést, vagy kissé érthetetlen.

STORY TIME ;

Az a helyzet, hogy ahova én járok iskola, ott kikezdtek és depressziós lettem. Anyuék, az orvosom, és a suliban is tudják Kaptam kedélyjavító gyógyszer ezekre a napokra hogy jobb legyen. Amúgy már 2 hete nem mentem, és holnap "kellene" mindegy, eldöntöttem hogy semmi képpen sem szeretnék ide járni, legalábbis ebben az osztályba nem. Viszont anyuék meg nem tesznek semmit se hogy jobb legyen. Csak azt mondogatják hogy másfél évet kell kibírni, de abba bele nem törődnek hogy 1 nap is hosszú idő nemhogy másfél év. MINDEGY

A LÉNYEG ;

Nem szeretnék meghalni, viszont kellene egy kis ráijesztés anyuékra pl kórházba kerülnék vagy bármi hasonló, ami esetleg meggyőzné hogy tényleg ez így nem mehet. Még ilyen komolyabb dolog úgy se történt.

Arra lennék kiváncsi, hogy van nekem egy kedélyjavító gyógyszerem pontos nevén : SEDATIF PC

Ha ebből a gyógyszerből most este sokat vennék be, akkor reggelre lenne valamiféle hatása, hogy ezt az egész suli dolgot eltudjam kerülni? ...

Illetve ha igen, akkor mennyit kellene beszednem?

Kérlek titeket, ne tanácsokat adjatok, hallottam eleget, és ha a szüleimet sehogy se tudom meggyőzni, mert csak azt hajtsák hogy nekem később ha elvégzem a sulit mi lenne jó ... és ez nem érdekel.

Csak a kérdésre szeretnék pontos választ kapni.

Köszönöm!

#gyógyszer #javítás #iskola #depresszió #hangulat #2017 #fontos #kedély #hangulat javító gyógyszer #kedély javító gyógyszer
2018. márc. 4. 19:32
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm Szépen mindenkinek aki írt.

Mivel nem mentem múlthéten hétfőn iskolába ezért anyu kiíratott a háziorvossal arra a hétre, és csütörtökön bement az igazgatóhoz, és megbeszélték hogy magántanuló leszek, és csak gyakorlatokra kell bemennem, illetve ha dolgozatot írnak a többiek. Ezáltal ugye nem kell vizsgáznom.

Holnap [hétfőn] mennem kell, illetve majd rákérdezek hogy írnak-e dogát erre a 2 napban kedden - szerdán, mert ugye csütörtöktől meg már szünet. <3 Hála a jó istennek...:)

Reménykedem hogy csak hétfőn kelljen mennem.:D

2018. márc. 11. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!