Milyen kedélyjavító természetes szerek vannak?
Sajna manapság egyre inkább rossz a kedvem, magam alatt vagyok, félek depresszió van a dolog mögött.
Viszont mielőtt orvos és esetleg gyógyszerek lenne a vége gondoltam meg kéne próbálni a természetes megoldásokat.
Tehát lényegében olyan kedély és hangulatjavító teákra gondoltam amik teljesen természetesek, gyógynövényekből készültek, ilyesmik.
Sajnos teljeset ismeretlenek számomra az ilyesmik így esetleg pontos nevet - hatást kérhetnék és akkor így indulok beszerezni rögtön, közeli városban van ezzel foglalkozó bolt.
Köszönöm.
Sport! Hidd el, annál nincs jobb.
Ha tényleg depresszió felé mész, egy tea nem fogja megoldani a dolgot. Gyógyszer esetleg, de ha találsz is jó kedélyjavítót, akkor azzal az a baj, hogy nem tudsz leállni vele és a problémád nem oldja meg.
Mozgással nincs baj, fizikai munkát végzek.
Ezért akarok természetes szert, ami nem kemény gyógyszer. Rengeteget hallani róla, hogy ha használ is, utána nem tudják az emberek " letenni ".
táplálkozz okosabban!!!
néha azért 1 kis csokoládé segíthet :)
legyél többet barátokkal,munka után csináld azt,ami ellazít(pl valakit az olvasás,pihenés,takarítás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!