Miért ilyen jó érzés a fülpiszkálás?
Figyelt kérdés
Mikor viszked a fülem akkor hihetetlenül jó érzés fülpiszkálóval “kényeztetni,kitisztitani” miért van ez?
Van amikor naponta töbször is csinálom ez befolyásolhat valami bajhoz?
2018. ápr. 27. 22:56
1/3 anonim válasza:
Régen én is így voltam vele, hogy jó érzés meg minden, de utána rájöttem, hogy nagyon is káros. Főleg, ha naponta többször csinálod. Beleragad a vatta a füledbe, hátranyomja a fülzsírt. Ha mindenképpen ki akarod tisztítani a füledet, menj el orvoshoz és mosasd ki.
2/3 Ypszilon1980 válasza:
Nekem is vannak ilyen időszakaim, viszont nem jó, mert nekem emiatt sokszor van hallójárat gyulladásom, az meg marhára fájdalmas.
3/3 anonim válasza:
Az se volt normális, aki a fülpiszkálóra először vattát tervezett. Meg a többi sem, aki a mai napig azzal gyártja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!