Mitől lehetek rosszul?
Reggeli nagy sietségemben egymás után vettem be a vitaminokat+gyógyszereket és ittam rá egy kávét.
Kalcium-magnézium-cink
Vas
Actival
Revalid
Xyzal
B6
Elég rosszul vagyok. De nem vészes.
Az egy dolog, hogy most szarul vagy, simán a kávétól is lehet, de hogy valamit túl fogsz adagolni magadnak, az tuti!
Az igaz, hogy a vitaminok minden mennyiségben hasznosak és nem ártanak, de csak akkor, ha természetes módon viszed be, növényekkel stb.
Ha mesterséges szerekkel tömöd magad, tönkreteszik a vesédet meg a májadat.
Egyébként ha jól tudom, a Revalidban is van pl. cink.
Ha az megnyugtat, vegyél be egy multivitamint reggelenként, a többi kuka.
Elég sok bajom van mostanság...
Fáradt vagyok egész nap, a nyelvemen van egy pici pattanászszerű valami, hasmenésem van és fejvfájásom állandóan. Jön még az allergia is. Az elmúlt két napban szedem őket csak.
Először is,túl sok vitamint szedsz.Az Actival,úgy tudom,vitamin komplex,tehát abból 1-2 szem naponta fedezi a vitaminszükségleted.Tehát nem biztos hogy kell mellé vasat is szedni még külön.A Revalid is szükségtelen,hisz az Activalban is benne van az,ami a Revalidban.
Szerintem jobban járnál,ha csak az Activalt szednéd és mellé esetleg vasat,ha az orvos is javasolja és ha azt nem tartalmaz a Revalid,a többi vitamint ne szedjed,mert túladagolhatod és attól is lehetsz rosszul.
A Xyzal(allergia elleni gyógyszer) álmosít,akár a nyugtatók ,így ,ha kávét is iszol mellé,(ami élénkít)azzal
eléggé összezavarod,kimeríted a szervezeted és könnyen okozhat kellemetlenséget.Tehát Xyzallal együtt ne igyál kávét.
A vitamint és a Xyzalt külömböző időpontokban vedd be és kávét se igyál se Xyzalra,se vitaminra.(A koffein tönkretesz bizonyos vitaminokat).
Ezek állandó panaszok, 1-2 hete tartanak vagy régebben, vagy ma reggel ébredtél így?
Mert ha ez rendszeres, ne te kezeld magad vitaminokkal, hanem orvos mondja meg, miért van hasmenésed meg fejfájásod, és azt szedd, ami jó rá, ne összevissza. A Revalidot ezek közül mire szedted? Mert egyikre se jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!