Miert van ennyi drog ellenes ember szerintetek?
Mert egyáltalán nem így működik, ahogy leírtad :D
Nem mindenki bunkó, agresszív, ha iszik alkoholt. Nem mindenki issza le magát a sárga földik, aki iszik alkoholt.
Persze van sok alkoholista és sok család is tönkremegy miatt. De akkor ez már felhatalmazás arra, hogy legalizáljunk még több káros dolgot??? Szerintem nem. Sőt, inkább elrettentő.
A drogok veszélyesek. Nem minden drogos, aranyos kis kedves elszállt pillangó. A drog miatt is ugyanúgy mennek tönkre családok, mint az alkohol miatt. A drogtól is sokan agresszívek lesznek. A drog megszerzése nagyon sokszor együtt jár a bűnözéssel, mert ugye pénz kell hozzá.
Szóval ne akard idealizálni a drogosokat.
Te kipróbáltál egy-két dolgot, de sose voltál függő, úgyhogy nem tudod, hogy milyen egy igazi drogos.
Én meg szoktam inni társaságban egy-két pohárral, ettől nem vagyok alkoholista, és ne is hasonlítson senki hozzájuk.
2: Az egyedi, hogy éppen egy piás szidta a drogosokat. Én általánosan közelítettem meg a kérdést.
Te sem azt kérdezted, hogy xy múltkor miért szidta részegen a drogosokat, hanem, hogy az emberek miért drogellenesek.
A drog semmivel sem jobb, mint az alkohol. Akkor sem, ha te több olyat láttál, aki az alkoholra rosszul reagált. Mivel alkoholt többen is használnak, ezért a nagy számok törvénye alapján, eleve többet is látsz belőlük. Na meg a drogozást sokan titokban csinálják, mivel illegális.
De elég csak az utóbbi évek híradóira gondolni, hogy milyen új drogok vannak, amelyektől teljesen kikelnek magukból az emberek.
De pl. nekem is volt olyan tinikorban megismert ismerősöm, aki a drog miatt annyira lecsúszott, hogy konkrétan a kukákat túra egy-egy kidobott kajáért. Azóta szegény már meg is halt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!