Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miert van ennyi drog ellenes...

Miert van ennyi drog ellenes ember szerintetek?

Figyelt kérdés
Pont tegnap gondolkoztam ezen,hogy mennyien lenezik a drogot mikozben fogalmuk sincs,hogy milyen.. az alkohol az nem tett tonkre eleteket,es vitt a sirba embereket ugye? Ha megnezunk egy be ekizett be spurizott emberket es egy hulla reszeget szerintem nagyon sok a kulonbseg. Egy beszivott ember sokkal nyugodtabb,beszedesebb,tisztan latja a dolgokat,szeret mindenkit. Egy reszeg pedig ordit,verekedik,kiabal,provokal embereket. Az alkohol miert nem illegalis akkor? En egy 26 eves no vagyok,en rengeteget buliztam az eletemben,az LSD-n kivul mindent kiprobaltam mar. Mar nem csinalok semmit, es nem is tervezem mivel szeretnenk a parommal babat hamarosan. Tegnap jott szoba ez az egesz es neha ki tudok akadni,hogy mennyire ellenzik. Oke,hogy nem tudni mar mi van benne, regen jobb volt stb. Johet negativ ,pozitiv valasz is en mindenre kivancsi vagyok,hogy ti mit gondoltok errol.
2018. febr. 28. 09:40
 1/6 anonim ***** válasza:
87%

Mert egyáltalán nem így működik, ahogy leírtad :D

Nem mindenki bunkó, agresszív, ha iszik alkoholt. Nem mindenki issza le magát a sárga földik, aki iszik alkoholt.

Persze van sok alkoholista és sok család is tönkremegy miatt. De akkor ez már felhatalmazás arra, hogy legalizáljunk még több káros dolgot??? Szerintem nem. Sőt, inkább elrettentő.

A drogok veszélyesek. Nem minden drogos, aranyos kis kedves elszállt pillangó. A drog miatt is ugyanúgy mennek tönkre családok, mint az alkohol miatt. A drogtól is sokan agresszívek lesznek. A drog megszerzése nagyon sokszor együtt jár a bűnözéssel, mert ugye pénz kell hozzá.

Szóval ne akard idealizálni a drogosokat.

Te kipróbáltál egy-két dolgot, de sose voltál függő, úgyhogy nem tudod, hogy milyen egy igazi drogos.

Én meg szoktam inni társaságban egy-két pohárral, ettől nem vagyok alkoholista, és ne is hasonlítson senki hozzájuk.

2018. febr. 28. 09:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem sincs bajom az alkohollal,mivel en is ittam sokszor ,es ram sincs olyan hatassal mint amit leirtam. Egyedul az zavar amikor valaki mondja,hogy utalja a drogokat, milyen gusztustalan stb. Mikozben hulla reszeg es orjong. Nyilvan egy drog is hathat maskeppen az agyadra mint ahogy az alkohol is. Fuggosegrol nem beszeltem es alkoholistakrol sem. Az mar egy mas dolog.
2018. febr. 28. 10:02
 3/6 anonim ***** válasza:
63%
A kérdésed kissé emlékeztet a bzik éves felvonulására. Senki sem kíváncsi rájuk, de ők erővel mutogatják magukat. A te drogozásodra sem kíváncsi senki. Különben érdekes, hogy te sem a drog jó hatásáról írsz, hanem az alkohol még rosszabbjáról. Tehát te is tudod, hogy nem jó amit csinálsz. A véleményem? Messze ívben elkerülöm mind két emberfajtát.
2018. febr. 28. 10:35
 4/6 anonim ***** válasza:
63%

2: Az egyedi, hogy éppen egy piás szidta a drogosokat. Én általánosan közelítettem meg a kérdést.

Te sem azt kérdezted, hogy xy múltkor miért szidta részegen a drogosokat, hanem, hogy az emberek miért drogellenesek.

A drog semmivel sem jobb, mint az alkohol. Akkor sem, ha te több olyat láttál, aki az alkoholra rosszul reagált. Mivel alkoholt többen is használnak, ezért a nagy számok törvénye alapján, eleve többet is látsz belőlük. Na meg a drogozást sokan titokban csinálják, mivel illegális.

De elég csak az utóbbi évek híradóira gondolni, hogy milyen új drogok vannak, amelyektől teljesen kikelnek magukból az emberek.

De pl. nekem is volt olyan tinikorban megismert ismerősöm, aki a drog miatt annyira lecsúszott, hogy konkrétan a kukákat túra egy-egy kidobott kajáért. Azóta szegény már meg is halt.

2018. febr. 28. 10:44
 5/6 anonim ***** válasza:
52%
Mert a drog sokkal veszélyesebb, nagyobb függőség alakul ki az emberben, nehezebb leszokni róla, könnyen okoz halált, drágább, mint az alkohol, vagy cigi és a hozzájutás érdekében az ember bármire képes, akár bűncselekmény elkövetésére is. Ezenkívül a drog használata, forgalmazása és termesztése súlyos bűncselekménynek minősül. Olvass utána, ha ennyire keveset tudsz róla!
2018. febr. 28. 13:33
 6/6 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Nekem a testvérem szív már évek óta és az utóbbi 1 évben eljutott odáig, hogy ha nincs pénze akkor eladja a szüleim holmijait pl: nyári gumi szett, gitár, szerszámok stb, illetve az én ezüst ékszereim, hajvasalóm és egyéb tulajdonaim. Vagy adósságba keveredik és hozzánk jönnek reklamálni, hogy ránk gyújtják a házat. Hozzáteszem hogy 24 éves “férfiról” van szó... A szüleim tisztességes emberek, mindenükért megdolgoztak, hárman vagyunk testvérek és csak ő lett ilyen, úgyhogy nem a neveléssel volt a baj. Van amikor beszélni és járni nem tud úgy be van állva. Voltak már nálunk házkutatás de csak elvonóra kellett járnia utána ugyan úgy folytatta tovább. Az egész család szégyenkezik miatta. Egyébként tudom milyen érzés betépni, és egyáltalán nem éri meg ezért tönkre tenni a saját családod. És kurv*ra nem menő drogozni. Szóval az emberek nem véletlen ellenzik. Puszipá.
2018. máj. 19. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!