Mi az oka hogy az ember kábítószerezik? És az is hogy hogyan jött be így az egész világon?
Persze azt tudom hogy már régen van drog , csak arra vagyok kíváncsi hogy lett így népszerűbb a drog európában és amerikában?
(megjegyzem azt is hogy olyan drogokra gondolok amik illegálisak vagy illegálissá kell tenni és amik módosítottak)
kivétel: alkohol , nikotin , koffein
miért kivétel a nikotin meg az alkohol? két mocskos drog, mindkettő erős függőséget okoz, az alkohol még jelentősen butít is. Egyik drog se jó, de ha választani lehetne, hogy mi legyen legális ez a kettő valószínűleg messze a sor végén lenne.
A legtöbb kábítószer manapság nagyon új, kivéve a természeteseket. Gyógyszerként használták őket, amikor felfedezték, de előjöttek a mellékhatások és rájöttek, hogy annyira nem jók, ezért gyorsan betiltották őket. De voltak olyanok, akik továbbra is használták, mert könnyebb volt velük megcsinálni ezt-azt. Aztán most jönnek a dizájner drogok és talán rájön a világ, hogy nem lehet ellene küzdeni. Aki nyomorban él menekülni akar, de a nyomor elől nem tud ezért a valóság elől fog, csak mostmár bármikor belehalhatnak.
Nikotin , alkohol , koffeni tudom hogy drog , de én csak azokat a drogokat írtam amit a kéedésemhez kellett,
Ezért volt kivétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!