A sok suta ember miért hiszi azt, hogy a fű olyan nagyon addiktív/rossz?
Olvasgassál kisgyerek, de a drogdealer haverod baromságait szajkózd.
Az alkohol és egyéb kábítószerek hatása alatt elkövetett bűncselekmények, gyilkosságok száma egyre csak nő.
Ezekben a statisztikákban a füveseknek is helyük van.
Személyes tapasztalataim is vannak, egy ismerősöm csak úgy "szórakozásból" szúrt át egy pillangókést a kezemen.
Előtte 10 perccel szívott 'rendeset és ahogy ismerem a tagot, soha nem csinált volna ilyet, ha eszénél van.
A suta az, aki a legalizálást és terjesztést pártolja, mert nincs tisztában azzal, hogy pontosan mi az amit elszívnak.
Nem egy 'nagyöreget ismerek ezen a téren, akik állításuk szerint "csak" füvet szívtak, egyéb anyagokat csak néha próbáltak ki, és az iq-ja az összesnek a seggem alatt van.
Javaslom a füveseknek inkább szívjanak töltőgázt, az hamarabb butít és öl, elősegíti a természetes kiválasztódást.
Valahogy sikerült úgy leélnem 41 évet, hogy nem próbáltam semmilyen drogot, mondjuk én az itallal is így vagyok, utoljára szerintem 2 éve ittam egy pohár citromos sört.
Én így is jól érzem magam, és ha abból indulok ki, hogy ez nekem is sikerül, akkor gondolom más is élhetne így. Ezek mind felesleges dolgok. Jobb ember vagy attól, hogy te füvezel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!