Van itt olyan ember, akinek sikerült leszokni a drogról?
Van egy számomra fontos ember aki már régóta, 10 éve drogozik. Egyszer sikerült abbahagynia 2 évre, de újra visszaesett. Olyan emberekkel szeretnék beszélgetni, akik ebben éltek és lenne hasznos tanácsuk.... Nem szeretném magára hagyni őt, és fáj látni hogy tönkreteszi magát :(
Köszönöm!
Uh de durva :( Nekem is szerelem ami most alakult ki 1 hónapja... Ő is azt mondja, max 40 éves koráig fog élni, semmi jövőképe, saját elmondása szerint sem. 28 éves. még nem kapcsolat ami köztünk van, néhányszor együtt voltunk, és ugyanazon a munkahelyen dolgozunk. Nem bírom nézni ahogy tönkreteszi magát, mert alapból egy okos, értelmes, jókiállású férfi. Engem megérintett érzelmileg. Ő azt mondja, ne legyek szerelmes mert csak magamnak ártok vele. Szóval nem arról van szó, hogy kihasználna, sőt, le akar beszélni saját magáról.
Istenem, bele is halt a párod? :( Én 6 éve temettem el életem nagy szerelmét, de ő leukémiás volt, az más.
Részvétem amin átmehettél :( Én pár napja voltam úgy, hogy fent volt nálam, lefeküdt a földre, tartottam a karjaim között és sírva könyörögtem az Égiekhez hogy egyáltalán felébredjen. Felébredt. Másnap teljesen kiesett neki ez az idő. Lefotóztam hogy elhiggye, hogyan nézett ki.
Arra gondoltam, beszélnem kellene talán az édesanyjával, s közösen próbáljunk meg segíteni neki valahogyan. Csak nem tudom merjek-e ennyire beleavatkozni az életébe. Van 2 kis gyermekem, az apukával külön mentünk. Hagynom kellene ezt az új kapcsolatot, de mégis úgy érzem, tiszta szívemből szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!