Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen magasra novok ha a...

Milyen magasra novok ha a mult nyaron nagyon sokat nyultam? Illetve mi annak az ovosnak a neve aki ilyen vizsgalaltot elvegez?

Figyelt kérdés

14,5/L . Tavaly nyaron baromi sokat nottem sok ruhamat kinottem stb. 173cm korul vagyok de lehet h mar tobb is (remelem nem) ha mar egyszer igy ,,megugrottam,, akkor is meg sokat fogok noni?

(Apum193cm,anyum169 de elvileg ha jo lenne a tartasa akk meg lenne benne kb 5cm) es az orvosi vizsgalat mennyibe kerul?

2018. febr. 26. 08:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Egyetlen év alatt 11 centit nőttem 13 évesen, 185 vagyok (fiú).

Anyukám 165, apum 180.

Keresd meg a körzeti/iskola orvost (elvileg az utóbbi évente megnéz !?) és kérj ortopédiai vizsgálatra beutalót, ahol megnézik, ellenőrzik a gerincedet.

Készülj fel: vetkőzni kell.

2018. febr. 26. 08:37
 2/3 A kérdező kommentje:

Voltam mar ortoped orvosnal ott csak annyit mondtak h van gerincferdulesem (nem tudtam h a kerdesemre is tud valaszolni)

En arra a dokira gondolok aki valahogy a csont surisegebol nezi meg

2018. febr. 27. 07:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem felesleges egy csomó csontodat megröntgeneztetni,

mert a magasságot egészséges ember esetén nem fogják semmilyen módszerrel befolyásolni az orvosok.

"Megjósolni" próbálják, de az közel sem pontos.

Fogadd el megad ilyennek, van aki már ilyen fiatal korában hirtelen eléri a génjeiben kódolt magasságát.

2018. márc. 16. 02:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!