Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Bármilyen tipp hányinger...

Bármilyen tipp hányinger ellen? Már nem bírom. (többi lent)

Figyelt kérdés

Már dél körül nagyon hányingerem van, szerintem azért mert túl sokat ettem egy bizonyos ételből. Nem vagyok az a hányos fajta így próbálom a hányingert megszuntetni. Vettem már be magneb6 vitamint és ittam gyömbéres citromos teát de nem sokat segítettek.

Valami tippetek van hogy legalább el tudjak aludni?

2018. febr. 17. 23:07
 1/7 anonim ***** válasza:

kamilla tea, kóla, türelem

így nem lehet aludni, ha betegre etted magad

2018. febr. 17. 23:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Daedalon
2018. febr. 17. 23:12
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem ettem betegre magam csak pár falatot Valamiért nem bírom a zsírosabb kajákat, de család látogatni voltunk s muszáj volt ennem fánkot. Amúgy is már délben volt szerintem már simán kiment a gyomrombol de maga a hányinger megmaradt
2018. febr. 17. 23:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha ilyen érzékeny a gyomrod, akkor tarts otthon Neopampur emésztést segítő enzimet. A patikában vény nélkül lehet kapni. Most citromos teát tudsz inni, és vizes borogatást tegyél a gyomrodra. Ha van svédcsepp otthon, akkor azt is vegyél be egy evőkanállal.
2018. febr. 17. 23:38
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :D azt hiszem a gyömbér meghozta a hatását most már legalább annyira jól vagyok hogy az alvás menni fog

Jó éjt nektek is :D

2018. febr. 18. 00:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor egy menta teát iszom, az nagyon jó a hányingerre.
2018. febr. 18. 08:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Függ attól, h. miért van hányingered.

(ha sokat ettél, és amiatt, azt érdemes kiboázni, a probléma szinte rögtön megszűnik - a máj jelzi, h. a nagy mennyiségű bevitt ételt (ált. zsírt) nem képes megemészteni, csak a májadat tehermentesíted...)

Ha nem szeretnéd/ tudod megtenni, akkor hasznosak a langyos/meleg teák, amik segítik az emésztést.

Általában émelygés ellen hideg, szénsavmentes ásványvizek (Theodora, Magnesia) kevés valódi citromlével (pár csepp) kis adagban, de gyakran (alkalmanként fél/1 dl, de negyed óránként).

2018. ápr. 1. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!