Bármilyen tipp hányinger ellen? Már nem bírom. (többi lent)
Már dél körül nagyon hányingerem van, szerintem azért mert túl sokat ettem egy bizonyos ételből. Nem vagyok az a hányos fajta így próbálom a hányingert megszuntetni. Vettem már be magneb6 vitamint és ittam gyömbéres citromos teát de nem sokat segítettek.
Valami tippetek van hogy legalább el tudjak aludni?
kamilla tea, kóla, türelem
így nem lehet aludni, ha betegre etted magad
Köszi a válaszokat :D azt hiszem a gyömbér meghozta a hatását most már legalább annyira jól vagyok hogy az alvás menni fog
Jó éjt nektek is :D
Függ attól, h. miért van hányingered.
(ha sokat ettél, és amiatt, azt érdemes kiboázni, a probléma szinte rögtön megszűnik - a máj jelzi, h. a nagy mennyiségű bevitt ételt (ált. zsírt) nem képes megemészteni, csak a májadat tehermentesíted...)
Ha nem szeretnéd/ tudod megtenni, akkor hasznosak a langyos/meleg teák, amik segítik az emésztést.
Általában émelygés ellen hideg, szénsavmentes ásványvizek (Theodora, Magnesia) kevés valódi citromlével (pár csepp) kis adagban, de gyakran (alkalmanként fél/1 dl, de negyed óránként).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!