Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan tudok keddig helyrejönn...

Hogyan tudok keddig helyrejönni a megfázásból?

Figyelt kérdés

Sajnos megfáztam, de keddig helyre kéne jönnöm, mert programom van. Holnap tudok gyógyszert venni (Aspirin Plus C) addig pedig itthon szeretném kezelni magam. Teázgatok, fújom az orrom egész nap. Tudtok nekem még ötletet adni, hogy tudnám magam kikúrálni?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2018. febr. 4. 16:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Fuss kint izzadásig , zuhanyozz le . Pár szelet pirítósra reszelj fokhagymát , mézet kanalazz , narancsot almát egyél . Ha azonban émelygés és láz lesz akkor nincs más csak pihenés . Bolti patikai granulátumok meg multivitaminos pezsgőtabletták semmire valók .
2018. febr. 4. 16:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Én fokhagymát szoktam enni magában, pár gerezdet. Nem iszok,eszek rá semmit. Nekem bevált.
2018. febr. 4. 17:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Neocitrán, sok folyadék, pihenés, napi többszöri gyógynövényes inhalálás, Bioptron, vagy infra lámpázás ajánlott.
2018. febr. 4. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!