Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyi ideig tart kigyogyulni/...

Mennyi ideig tart kigyogyulni/helyrejönni egy sérv operácio után?

Figyelt kérdés
2014. jan. 30. 15:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Egy hátig elég nehéz mozogni, de utána jobb. Teljesen kb. 6 hét.
2014. jan. 30. 15:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem lágyéksérv volt, erről tudok csak tapasztalatokat mondani. Az első hét nagyon kemény volt, úgy mozogtam, mint egy lassított felvétel. A budira menés és a tusolás volt a legrosszabb, de aludni is nehéz volt.

Kb. egy hónapig nagyon fájt a sebem, aztán kezdett rendbe jönni. Kb. 6-8 hétig nem lehetett semmi melót csinálni, még egy üres lavórt sem odébb tenni. (Attól is függ a gyógyulás ideje, hogy mekkora a sebed, és milyen módszerrel műtöttek. Engem klasszikusan, 10 cm-s vágással.)

2014. jan. 30. 18:45
 3/3 anonim ***** válasza:
2-es voltam: nem látom, hogy felpontoztál volna, egyikünket sem, vagy megköszönted volna, hogy válaszoltunk. Nálatok ez így megy? Kérünk, azonnalra kell a válasz, de a köszönöm az derogál? Nocsak... :(
2014. febr. 4. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!