Mi tesz jót a deréksérvnek?
Szia!
Nekem 4 éve volt gerincsérvem elmentem orvoshoz, a talpam zsibbadt. Kiírták a szokásos kezeléseket de nem volt javulás. Utána elmentem egy jó hírű csontkovácshoz és ő helyre rakta a csigolyát, ezután még csináltam a gyógytornát Jó pár hétig és azóta tünet mentes vagyok (már 4 éve). Az itteni csontkovács már sok gerincsérvesen segített. Azt mondja hogy az ő segítsége a tornával együtt használ mert a környező izmokat meg kell erősíteni, de csak a helyre rakás után mivel a rossz helyen lévő izmokat hiába erősítik az csak rossz pozícióba tartja a csigolyát.
Azt mondja hogy ami nincs kifakadva azon lehet segíteni. A műtét kérdéses hallottam már jól sikerültet, de sajnos olyat is ami nem sikerült és rosszabb lett.
Az lényeges hogy tényleg jó szakember legyen a csontkovács, és ne egy kókler. Utána kell informálódni!
Az orvos ha megkérdezed, a beállítottságától függ hogy ajánlja-e vagy nem. Kevés az az orvos aki pártolja...
Én a magam részéről jól döntöttem hogy a csontkovácsot választottam. Itt Orosházán tudok jót. Nem tudom te merre laksz. Ha érdekel privátba megadom az elérhetőségét.
Jó döntést és gyógyulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!