Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mára ggyultam ki a megfázásból...

Mára ggyultam ki a megfázásból, és 2 napja eszméletlenül szomjas vagyok, mi lehet ez? 21 F

Figyelt kérdés

Olvastam,h cukorbetegségnél lehet ez tünet, de a többi tünet nem áll fenn,és a családban sem ,szüleim sem cukrosak most este megmértem a cukromat és 5,7 volt. Lehet, hogy csak a hőemelkedés,meg a hidegrázás miatt van ez, meg hogy kiszáradt a torkom?

Csak furcsa, hogy már 2. napja. Bár még fújom az orrom, meg száraz a torkom az tény.

2016. ápr. 5. 00:18
 1/2 B.G.1994 válasza:
Ez ilyenkor teljesen normális nem kell félned. Minden bizonnyal a gyógyszerek mellékhatása.
2016. ápr. 5. 00:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy kigyógyultál: a torokszárazság a torokgyulladás tünete. Igyál sokat, egyél sok levest, lehet, hogy ki is vagy száradva az eldugult orr miatti nyitott szájjal alvástól és a sok orrfújástól, és szopogassál torokfertőtlenítő tablettát, pl Strepsilst vagy Septofortot. Csak utánuk egy óra hosszat nem lehet inni.
2016. ápr. 5. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!