Nincs normális székletem, pedig már mindent megtettem, mit tehetnék még?
Minden nap ulj ra a wcre es probald meg.minmel tovabb bent marad a viz elvesziti a vizesseget a szeklet es jobban faj.ha egy ido uta rauksz a wcre minden nap raszokik es akk fog kijonni bd fog allni.probalj mrg ha nem is sikerul minden nap raulni h jojjon ki mer 3 4 napig nem utana szarabb lesz jo ban fog fajni.Nyar ota szenvedem vegbelreoedessel reparon kuo kenocs szart se ert nekem.1 2 hete jo lett alig faj mar ugy orulok naon hasznalt ezeket valtoztattam meg:etel elott meleg levest eszek.activia joghurt.szekeles elott 1 dulcolax kup fel es 5 10 15 p utan lazabban kijon kb mind
Max neha 3 p ig tom cdak bent tartani akk is kijon.ami a lenyeg szekeles utan Proktis M kup fel utana Proktis M kenocs . Napi 1 2 ster lehet ezt. Es meg napi 1 elektormos geppel kifacsart narancsle.kerulom a sok csokit. Es nem mondanam sokat iszom 1 2 litert de akk is jobb lett ha neha 1 2 litert se iszom.de igyal is.hidd el ezek ha nekem segitettek nyar ota szenvedem akk neked is Ezeket probaltad mar a proktis M?termekekekt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!