Nincs normális székletem, pedig már mindent megtettem, mit tehetnék még?
Orvos és végbéltükrözés.
Komoly bajt is jelezhet, pl. rákot.
1. Használj síkosítót!
2. Biztos, hogy aranyered van, ami magától csak rosszabb lesz, proktológusnak kell megmutatni.
3. Próbáltál pár hétig csak gyümölcsöt és zöldséget enni?
4. A Laevolachoz nem igazán lehet hozzászokni.
5. Ha mindig ilyen volt, akkor nem hiszem, hogy beteg lennél. A ráktól akkor kell félni, ha hirtelen változás áll be a bélműködésben. Viszont valószínű, hogy túlérzékeny az emésztőrendszered. Olyan egyszerű dolgok, mint a kenyér is okozhatnak székrekedést az ilyen embereknél. De azt is jó lenne tudni, hogy mi a nemed, korod, életviteled, mielőtt elkezdünk találgatni.
Aha, sajnos tipikus érzékeny bél, irritábilisbél-szindróma vagy van már, vagy nincs. Másnál ugyanez hasmenésként jelentkezik. Egy belgyógyásznak biztosan lesz legalább tanácsa.
Az meg biztos, hogy van belső aranyér és/vagy fisszúra. Szerintem ezzel kellene kezdeni, és nincs értelme halogatni. A proktológus csak ezzel foglalkozik, és tudtommal beutaló sem kell oda.
Orvos latta vegbelrepedes. Izzadsagcseppek a wcn
Regen 1 2 perc a nagywecezes kozben a wcn most meg akar 1 orat is szenvedem.sajnos.dulcolaxxal tudtam.csak.hasznaltam.ra reparon krem.kenocs.koromvirag kenocs .a hemorid kenocs egy nagy sz*r.ugy egett luktetett utana h 1 napig nem tudtam aludni este .5 6 het alatt 1 szer vettem.ulofurdo es utana eloszor mikor jott 2 3 nap mulva kb nem.fajt elmult minden.meleg ulofurdot kadba 20 30 percet ajanlok.elnyugtat es nekem.tuti attol lett jo😘 ma sikerult es visszagondolva uj modszer amit kiprobaltam ez.es kozbe ereztem a testem.is ellazul a rohano stresszes vilagba kell is .amugy a stressztol is akar lassaban gyogyul. Dulcolaxtol tudsz h kemeny lagyuljon 10.20.max.30 p es lesz hatasa .n agyon fellazitja mer ha keemny tovabb rontja a helyzetet ezert ha erzed kell.tegyel.fel 1 e elotte
utana nyomj fel 1..reparon h gyogyuljon kupot es kenocsot is.mind2 reparon.szekletlagyito szirupok.es.ulofurdo mozgas. Sok folyadek.csokit keruld .ha.ezek.se segitenek go proktologus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!