Hogyan tudnám megnyugtatni magam?
Először is tisztázd le magadban,hogy mitől is pánikolsz. Így már tudsz javítani a helyzeten. Tapasztalat. Nekem sajnos 9 éves korom óta van,amikor felfogtam,hogy elváltak a szüleim (6 éves koromban). Sokan kibeszéltek engem,és cikiztek. Napi szinten jöttek rám a rohamok. 13 éves koromban megkérdeztem magamtól, hogy mi a probléma?! A szüleim válása,és az ebből kialakuló kibeszélések,kinevetések. Megkérdeztem magamtól, hogy miért foglalkozok ezzel? Ez a helyzet, visszafordítani már nem tudom. A csúfolódások egy idő után alább hagytak,amikor már visszaszóltam. Azóta eltelt egy év,és mondhatni kigyógyultam,mert nagyon ritkán jön rám a roham. Legutóbb nyáron, amikor közölték,hogy meghalt a nagypapám. De nem estem vissza. Azt kihagytam,hogy 3 éve járok pszichológushoz. :)
Szóval a tanácsom: Kérdezd meg magadtól; Miért is van ez?
Beszélgess el magaddal,így sok dologra rájössz. Hajr, Sok sikert. :) :D
14/L
Ilyenkor télen én is többször találkozom ezzel a nyavalyával.Szerintem az időjárás közrejátszik.Próbálkozz vitaminokkal.
Ezt érdemes lehet kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!