Mennyi alvás szükséges egy 21 évesnek? (kérek mindenkit hogy kíméljenek az okoskodó üzenetektől (értemnez alatt a rosszindulatu embereket)
Sziasztok!
21 éves lány vagyok.
Régebben egy cégnél dolgoztam ahol normálisan 8-16ig dolgoztam.
Fél éve a kereskedelemben, egy boltabn dolgozom.
Az a helyzet, hogy én még a szüleimmel élek, és anyukám is a kereskedelemben dolgozik. Más a beosztás, így ha én délelőtt vagyok akkor ő délutános, vagyis sajnos 10re ér haza.
Sajnos az a gond, hogy nemtudok előbb lefeküdni, csak olyan 2-3 körül...de 4.30kor kelnem kell.
A kérdés az lenne (ha lenne valaki aki ezen a téren tapasztalt vagy ehhez ért), hogy ha 2-2 orákat alszom akkor ebből bajom lehet-e? mert nem akarok a boltaban rosszul lenni vagy összeesni, stb.
privátban is irhattok
Szélsőséges esetben 2-3 óra alvás is elég lehet, de egy átlagos embernek a 7-8 óra kell. A fiatalnak is. Lehet egy ideig zsarolni a szervezetet alvásmegvonással, de az előbb-utóbb visszaüt.
Nem lehet valamilyen szorongás a háttérben? Esetleg nem lehet, hogy te elve bagoly típus vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!