Egy 16 évesnek hány óra alvás szükséges?
Figyelt kérdés
Az mindegy, hogy ha úgy alszom le, hogy nem egyszerre, hanem suli után egy kicsit, és este is?2011. nov. 30. 18:16
1/5 anonim válasza:
7-8 órát kell aludni, egyhuzamban
2/5 anonim válasza:
Ahogy az első írja, és az is fontos,hogy éjfél előtt feküdj le.
3/5 anonim válasza:
én 17 vagyok,de még a 10 óra alvás után is hulla vagyok
4/5 anonim válasza:
én 17 multam, örülök ha megvan a 7 óra, 5:25-kor kelek minden nap(hétfő-péntek), hiába is fekszek le korán ugy se tudok aludni addig, olyan fél1-11 körül alszok el kb, de van hogy később.
a hétvégét azt nagyjából átalszom, péntek estétől kb. szombat kora délutánig, és kb. elég is egy hétre.
meg a buszon is szok az ember aludni egy fél órát mindig, meg az iskálában is lehet jókat:)
5/5 anonim válasza:
18 éves vagyok (lassan 19), de 14 éves korom óta, iskola-időben, napi kb. 3-4 órát alszom átlagban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!