Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet velem manapság?

Mi lehet velem manapság?

Figyelt kérdés

Elég rossz közérzetem van pár hete. Nem nagyon szeretek emberek közt lenni. Több apróbb pattanás jelent meg rajtam az utóbbi időkben, pedig mindig ápolom az arcom. Elkezdet hullani a hajam, a hajszálaim is egyre gyengébbek... Nincs étvágyam, most pedig hányingerem van délután óta. (hánytam is egy kicsit, azonban nem is ettem előtte, csak sav jött ki). Ezek a tünetek utalhatnak valamilyen betegségre, vagy csupán a véletlen folyamán jelentkeztek egyszerre?

(18 éves lány vagyok, most érettségizem)

2010. máj. 30. 21:32
 1/3 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni, hogy több vitamint is szedek, nem hiszem, hogy vitaminhiányom lenne.
2010. máj. 30. 21:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát, sztem ez a vizsga elötti idegesség jele.

Stresszelsz, és ezért jönnek ki sztem ezek a tünetek is (legalábbis nekem ilyenkor szoktak), ha az érettségik után is előjönnek, akor sztem fordulj orvoshoz.

2010. máj. 31. 09:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Remélem, hogy tényleg a stressz miatt van..:)
2010. máj. 31. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!