Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj? Mi lehet velem?

Mi lehet a baj? Mi lehet velem?

Figyelt kérdés

14/L 157 cm(megközelítőleg),47 kg

Újabban nagyon nincs étvágyam.Amikor érzem,hogy nagyon éhes vagyok,egy fél kiflinél nem tudok többet megenni.Egyszerűen nem tudok ránézni az ételekre.(Nem a mai diétás hülye plázacicák közé tartozom,tehát nem éheztetem magamat.)olykor-olykor szédülök,és sokkal inkább ásványvízre vagyok ¸¸kiéhezve˝ ,mint ételre.A hasam gyakran fáj.

(terhesség kizárt,szűz vagyok)

Nem rágózom,nem iszok üdítőitalokat(csak ritkán),nem eszek sok édességet sem.Az étrendem igazából mindig ugyanaz,de csak július óta vannak ilyen tüneteim.Sportolni szoktam,tehát nem lehet a mozgáshiány sem az oka.

(Mindig is alacsony vérnyomású ember volt,alacsony vércukorral.)Sok húst eszem.

2011. nov. 1. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:
lehet valami lelki probléma??
2011. nov. 1. 21:09
 2/4 anonim ***** válasza:

szia!

Egyetértek a felvetéssel. Sztem is vmi lelki gond az ok.

Üdv

2011. nov. 2. 09:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem érzel a hasadban puffadást? Rendben van a székleted?
2011. nov. 2. 09:18
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát lelki gondom van elég......

A méreteimhez képest mindig is olyan nagy hasam volt,de a családban ez örökletes.A székletemmel meg jó pár éve gondok vannak.

2011. nov. 2. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!