Már a második éjszaka ébredek meg úgy, hogy szédülök. Felemelem a fejem és forg velem a szoba, nem tudom mi lehet az oka?
Nekem is volt ilyen problémám.Nagyon rossz volt ,mert hetekig nem múlt el. Nálam imbolygott a szoba.
Kiderült,hogy a fülemtől van.
Elő írt a doki egy gyakorlatot,hogy a fülbe valami kristályok helyre álljanak.
Az ágy szélére úgy kell feküdni háton ,hogy a fejed le lógjon az ágyról. És valaki segítségével először balra,fordítani utána felülni megint lefeküdni utána jobbra fordítani és felülni. Ezt 3X egymás után ,de lassan meg csinálni.
Ha hánysz közbe az sem baj. Utána kb 20 perc és elmúlik.
De először mérj egy vérnyomást! Ha magas akkor ne csináld a gyakorlatot!!Jobbulást
Üdv:Teca
Én először vérnyomást néznék. Nem túl alacsony, vagy nagyon magas? Mikor ez történik mérd meg!!
Esetleg lehet, hogy alvás közben nem veszel normálisan levegőt, és nem jut az agyad elég oxigénhez és ezért..?
Egy kivizsgálás mindenesetre elkélne..
Nem biztos, hogy nagy baj van a háttérben, inkább oda akartam kilyukadni, hogy ennyiből nem lehet innen megállapítani, hogy mi a konkrét baj.
De valószínűsíthető, hogy nem vérnyomásgond okozza, mert az nem forgójellegű szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!