Miert ilyen bunko vadallat nemelyik nover?
elegem van. Ursula nover
😃
Lehet csinálni helyettük, nem egy kellemes munka.
Dolgoztam laborban (szerencsére 'csak' adminisztrációs feladataim voltak), reggel 8-ra általában közelítettünk a 80-as sorszámhoz, és 10-ig van éhgyomri vérvétel. Minimum 120 embertől vettünk vért minden áldott nap, ebben a sürgősek nincsenek is benne. Ennyi beteget KETTŐ darab ápolónő vezényel le. Vidéki kisvárosról van szó, el sem tudom képzelni mi mehet a nagyobb kórházakban.
Nem mondom, hogy nem lehetnének néha kedvesebbek... de nem egyszerű a dolguk, mindenki megnyugodhat.
Nekem gyakran kell járni vérvételre, de mindig nagyon profi módon csinálják. Viszont egyszer egy kisebb műtét után leesett a vérnyomásom mérhetetlenre, felvittek az őrzőbe, és ott próbáltak branülöket betenni, de sehogy se ment, a csuklómat, a kézfejemet szurkálták többen egyszerre, eléggé fájt.
Ha vérvételre mész, vizet kell inni előtte, akkor jobban kidudorodik a véna.
"Sajnos verszegeny vagyok es gyakran kell jarjak laborba"
" nekem ez volt az eletemben a 2. vervetelem"
most akkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!