Miért ilyen bunkó némelyik nőgyógyász?
Azt kellett volna mondanod,kedvesen, hogy kikéred magadnak ezt a modort.Az asszisztenstől kaptál időpontot.
Legközelebb legyél kedves, de határozott,kérd ki magadnak, ha bunkón szól hozzád.Ha ez nem változtat, Panaszt lehet tenni rá az igazgatónál.Kirúgni biztos nem fogják az orvoshiány miatt, de ha kap egy kis ejnye-bejnyét ,abból talán tanul egy kicsit.
Ő azért volt ilyen bunkó,mert azt hitte neked tudnod kell mikor mehetsz,miközben ő a szakember,és az asszisztens adta az időpontot.Elég szomorú,hogy ilyen emberek pont az egészségügy felé orientálódnak.
Jómagam is eüs vagyok,bár az orvostól nagyon messze,kevés a fizetés,az ember nem érzi megbecsülve magát,sokan elfásulnak és nem gondolnak abba bele,hogy egy beteg ,kiszolgáltaott emberrel hogyan kellene viselkedni. :(
A nőgyógyászok is emberek, ugyanúgy van közöttük bunkó, mint bármely más szakmában.
Ilyenkor érdemes elgondolkozni, hogy mi lenne, ha a környéken kerítenél másik orvost, akár a szomszéd városban, a buszjegy még mindig kevesebb, mint egy magánorvos, a plusz fél-egy óra utazás meg igazán kibírható.
10:42
A Voll-diagnosztika segíthet herpesz ellen.Egy próbát szerintem megérne.
Hát igen. Az orvosok is emberek. Köztük is akad bunkó, ahogy az eladók vagy épp a buszsofőrök között.
Ha esetleg régebben még kedves is volt, lehet, hogy már kiégett. Azért az orvosi meló nem egy leányálom. A hivatalos fizetés egy kalap szar, semmi megbecsülés (legalábbis Mo-n.), és akkor még jönnek a hülye emberek a hülye gondjaikkal.
(Itt most értelemszerűen nem rád céloztam, de hallottam már orvosoktól elég cifra dolgokat).
Meg hát ugye mindenkinek lehet rossz napja.
Csak az embert sokkal érzékenyebben érinti, ha az orvos a bunkó. Hiszen alapból azért mész oda, mert vmi bajod van. Elég szarul tud esni, ha leoltanak és bunkóznak.
De ha a közértben bunkó az eladó, akkor max mérgelődik az ember rajta 10 percet, aztán el is felejti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!