Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Holnap állásinterjúra megyek,...

Holnap állásinterjúra megyek, és lesz drogteszt. Meddig mutatja ki a kokaint, MDMA-t, és a metamfetamint?

Figyelt kérdés
2 hete nem fogyasztottam egyiket se. Előtte pedig 2 hónapig.

2017. okt. 6. 12:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Jó az magyarul angliának. 😀😅 Hát hallani ezt-azt. :)
2017. okt. 7. 19:52
 12/17 A kérdező kommentje:

"Jó az magyarul angliának."

Nem nagyzolásból írtam UK-t. Anglia csak egy tagállam, az országon belül. Azon kívül még ott van Észak-Írország, Skócia, és Wales. Olyanok mint egy mini-EU. Van amiben közösek az ügyeik, de sok másban teljesen függetlenek egymástól. Ha pl egy skótot leangolozol, nagy valószínűséggel pofán b4sz érte, ennyire nem anglia... De tényleg nem kötekedni akarok.

2017. okt. 7. 19:56
 13/17 anonim ***** válasza:
Én ezt tudom, de itt a gyk-n az átlag válaszoló jó ha tudja, hogy Anglia nem egyenlő Londonnal.
2017. okt. 7. 19:59
 14/17 A kérdező kommentje:
Igaz! Nah meg otthon tényleg mindig úgy emlegetik hogy "kiment dolgozni angliába." Meg ahogy te is írtad =London=Anglia=Egyesült Királyság. Londonon kívül semmi nincs itt. :D
2017. okt. 7. 20:06
 15/17 A kérdező kommentje:
De az tényleg durva mennyire sokan tolják. Egy házibuliba nem piát hoznak, hanem egy zacskó kokain vagy MDMA-t (amit magyarban a fiatalok nem is ismernek). Haverom a 20 éves barátnője kokainját hozta el. Konkrétan a csajé volt. Magyarban meg a legtöbb csaj max megiszik 1-2 koktélt/rövidet.
2017. okt. 7. 20:08
 16/17 anonim ***** válasza:

Azért neaggódj itt magyarországon is megvannak azok a körök... csakhát kokainnak meg is kérik az árát, átlag gyárimunkásnak jó ha spanglira tellik, am éltem kint new yorkban, ott is kokaint tol boldog boldogtalan, hülyének voltam nézve, hogy nekem csak spangli kell :D

Meg 1-2*lsd-be futottam bele, izgi úgy metrózni ny-ben...

2017. okt. 9. 06:12
 17/17 A kérdező kommentje:

"Meg 1-2*lsd-be futottam bele, izgi úgy metrózni ny-ben.."

Jó neked. Itt lehetetlen beszerezni. Kokain, MDMA-por van raklap számra, az igénytelenebbeknek speed is, de LSD, nah ahhoz már tényleg kapcsolatok kellenek. Ami nem fut itt még, azok az olcsó kínai designer sz4rok (kristály, herbál és a többi magyarban menő moslék).

2017. okt. 9. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!