Holnap állásinterjúra megyek, és lesz drogteszt. Meddig mutatja ki a kokaint, MDMA-t, és a metamfetamint?
"Jó az magyarul angliának."
Nem nagyzolásból írtam UK-t. Anglia csak egy tagállam, az országon belül. Azon kívül még ott van Észak-Írország, Skócia, és Wales. Olyanok mint egy mini-EU. Van amiben közösek az ügyeik, de sok másban teljesen függetlenek egymástól. Ha pl egy skótot leangolozol, nagy valószínűséggel pofán b4sz érte, ennyire nem anglia... De tényleg nem kötekedni akarok.
Azért neaggódj itt magyarországon is megvannak azok a körök... csakhát kokainnak meg is kérik az árát, átlag gyárimunkásnak jó ha spanglira tellik, am éltem kint new yorkban, ott is kokaint tol boldog boldogtalan, hülyének voltam nézve, hogy nekem csak spangli kell :D
Meg 1-2*lsd-be futottam bele, izgi úgy metrózni ny-ben...
"Meg 1-2*lsd-be futottam bele, izgi úgy metrózni ny-ben.."
Jó neked. Itt lehetetlen beszerezni. Kokain, MDMA-por van raklap számra, az igénytelenebbeknek speed is, de LSD, nah ahhoz már tényleg kapcsolatok kellenek. Ami nem fut itt még, azok az olcsó kínai designer sz4rok (kristály, herbál és a többi magyarban menő moslék).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!