Rájöttem, hogy az MDMA megoldja a depresszióm, milyen más eszközzel tudnám ezt elérni?
Ezzel a vacakkal, csak még többet ártasz. Hozzászoksz, még több kell. Amint olvasom, vannak céljaid, hát törekedj arra, hogy megvalósítsd. Ha mégsem megy, ne csüggedj, akkor nem ez az utad. Az ember nem az által teljesedik ki és lesz boldog, hogy mindig a porondon van. Sokkal fontosabb lelki dolgok léteznek. Írtad, hogy van barátnőd. Hát, egyszerűen szeresed! Akkor, ha ő is úgy szeretet ahogyan vagy, elvárások nélkül, őszintén. Ne akarj a határaid főlé emelkedni, a társadalmi elvárásoknak megfelelni. Az érzékeny embereknek ez inkább gátat jelent, mint előrejutást.
Én ezt azután írtam, hogy elvesztettem az életem értelmét! Keresd meg a tiédet...és vigyázz rá.
Volt itt minden, rövid jóllétek, aztán puff vissza.(A vicc, hogy mind eközben maxon teljesítettem)
És most 2020 óta szuperül vagyok. Elkezdtem jógázni(de nem csak a testi részét) , és a családi nyomást egy csúnya veszekedés keretében elengedtem. Mindenféle külső nyomást el kell engedni. És azzal foglalkozni amit tényleg szeretünk. Én egy kis versenyló voltam. Louis L hay és Edith Eva Eger könyvei új nézőpontot hoztak. Rendbe tettem az étkezésem úgy hogy ne legyek ideges tőle, például a hústól másnap ideges voltam, a zsíros ételektől lassú, az energiaitaltol iszonyúan fájt a gyomrom, ezeket elhagytam és a kedélyem így már nem ingadozik.
Sajnos most nem tehetek utazást pszichoaktív dolgokkal, és nincs is rá szükségem, de visszaolvasva a válaszokat egy ayahuasca szeánsz még jót tenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!