Holnap állásinterjúra megyek, és lesz drogteszt. Meddig mutatja ki a kokaint, MDMA-t, és a metamfetamint?
Csak ennyi semmi herka, dizájner cucc?
Kannabisz: 7-30 napig a vizeletben, 90 napig a hajban, 14 napig a vérben
Kokain: 3-4 napig a vizeletben, 90 napig a hajban, 1-2 napig a vérben
Heroin: 3-4 napig a vizeletben, 90 napig a hajban, kb. fél napig a vérben
LSD: 1-3 napig a vizeletben; 3 napig a hajban; kevesebb mint 5 óráig a vérben
MDMA (ecstasy): 3-4 napig a vizeletben, 90 napig a hajban, 1-2 napig a vérben
Metamfetamin: 3-6 napig a vizeletben, 90 napig a hajban, 1-3 napig a véráramban
Szombaton lesz állásinterjú?
Én mozdonyvezető vagyok, elég szigorú ellenőrzések vannak nálunk (előre bejelentve) de még sosem buktam le a füves cigikkel.
Nagyon laza lehetsz...
A heroint nem próbálod ki..A többi meg nem árt...
Kemény.
"A heroint nem próbálod ki..A többi meg nem árt... "
Heroin: az a drog, amire mindenki azonnal asszociál. Lecsúszol tőle, tönkremegy az életed, a tested, nem tudod többé abbahagyni. (Lásd Trainspotting 1-2)
MDMA, kokain, Speed: Este jól érzed magad tőlük, reggel (vagy másnap este) lefekszel aludni, aztán felkelsz, és éled tovább az életedet ahogy előtte. Nem érzed azt, hogy neked ezt újra kéne csinálnod, nem gondolsz rá, nincs kihatása a normál életedre. 2 havonta élek ezekkel, rekreációs céllal. Persze, tudom, lesz aki függő lesz, ahogy vannak szerencsejátékfüggők, alkoholfüggő, szexfüggők, számítógépfüggők stb, de szerencsére se én, se baráti köröm nem ilyen emberekből áll. Jah és itt ahol élek, ez olyan általános jelenség, hogy 15 és 35 között mindenki használ valamit. Pasik, csajok vegyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!