Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Holnap állásinterjúra megyek,...

Holnap állásinterjúra megyek, és lesz drogteszt. Meddig mutatja ki a kokaint, MDMA-t, és a metamfetamint?

Figyelt kérdés
2 hete nem fogyasztottam egyiket se. Előtte pedig 2 hónapig.

2017. okt. 6. 12:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
71%

Csak ennyi semmi herka, dizájner cucc?

Kannabisz: 7-30 napig a vizeletben, 90 napig a hajban, 14 napig a vérben

Kokain: 3-4 napig a vizeletben, 90 napig a hajban, 1-2 napig a vérben

Heroin: 3-4 napig a vizeletben, 90 napig a hajban, kb. fél napig a vérben

LSD: 1-3 napig a vizeletben; 3 napig a hajban; kevesebb mint 5 óráig a vérben

MDMA (ecstasy): 3-4 napig a vizeletben, 90 napig a hajban, 1-2 napig a vérben

Metamfetamin: 3-6 napig a vizeletben, 90 napig a hajban, 1-3 napig a véráramban

2017. okt. 6. 13:01
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem, hernyót kizárt hogy valaha is kipróbáljam, nem akarok valami függő drogos junky lenni. Olcsó designer cuccokkal meg alapból nem mérgezem magam. Inkább ritkábban, de olyankor legyen minőségi, és ártalmatlan. Amúgy köszi a választ! Ezek közül melyikre lehet számítani céges interjún? Gondolom vizelet... A hajvizsgálat túl költséges lenne, illetve gondolom azt csak nyomozásnál használják. Vérvétel szintén.
2017. okt. 6. 13:04
 3/17 anonim válasza:
100%

Szombaton lesz állásinterjú?

Én mozdonyvezető vagyok, elég szigorú ellenőrzések vannak nálunk (előre bejelentve) de még sosem buktam le a füves cigikkel.

2017. okt. 6. 13:06
 4/17 A kérdező kommentje:
Igen, itt (külföldön), elég rugalmasak ilyen téren, a szombat legtöbbször normál munkanap.
2017. okt. 6. 13:28
 5/17 anonim ***** válasza:
29%

Nagyon laza lehetsz...

A heroint nem próbálod ki..A többi meg nem árt...

Kemény.

2017. okt. 6. 13:53
 6/17 A kérdező kommentje:

"A heroint nem próbálod ki..A többi meg nem árt... "

Heroin: az a drog, amire mindenki azonnal asszociál. Lecsúszol tőle, tönkremegy az életed, a tested, nem tudod többé abbahagyni. (Lásd Trainspotting 1-2)

MDMA, kokain, Speed: Este jól érzed magad tőlük, reggel (vagy másnap este) lefekszel aludni, aztán felkelsz, és éled tovább az életedet ahogy előtte. Nem érzed azt, hogy neked ezt újra kéne csinálnod, nem gondolsz rá, nincs kihatása a normál életedre. 2 havonta élek ezekkel, rekreációs céllal. Persze, tudom, lesz aki függő lesz, ahogy vannak szerencsejátékfüggők, alkoholfüggő, szexfüggők, számítógépfüggők stb, de szerencsére se én, se baráti köröm nem ilyen emberekből áll. Jah és itt ahol élek, ez olyan általános jelenség, hogy 15 és 35 között mindenki használ valamit. Pasik, csajok vegyesen.

2017. okt. 6. 14:02
 7/17 anonim ***** válasza:
Nem írta, hogy nem árt... pusztán nem úgy okoznak függőséget mint a herka... ha okoznak is fényévekkel könnyebb lejönni róluk..
2017. okt. 6. 14:02
 8/17 A kérdező kommentje:
Van olyan felsővezető a munkahelyemen, aki munkaidőben, kajaszünetben hazavezet elszívni egy jointot...
2017. okt. 6. 14:06
 9/17 anonim ***** válasza:
Angliában élsz? :D
2017. okt. 7. 17:57
 10/17 A kérdező kommentje:
Nem anglia, de UK. Mi árulta el? Hogy mindenki drogozik? :D
2017. okt. 7. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!