Légyszi gyors válaszokat NAGYON FONTOS (? )
Figyelt kérdés
kb húsz perce teljesen véletlenül olyan kaját ettem, amin rajta volt a műanyag borítás, de egyáltalán nem látszott rajta és ehető is volt.és nemkell az a szöveg hogy mekkora barom meg hülye meg mi minden vagyok mert tudom, csak az érdekel, hogy lehet-e valamilyen komolyabb következménye?2010. máj. 27. 14:05
1/10 anonim válasza:
semmi bajod nem lesz tőle, nyugi
2/10 anonim válasza:
Meg fogsz halni...
Egyébként semmi bajod sem lesz.
4/10 anonim válasza:
Bakker tegnap délben én is befaltam a sajttal a fóliát, de tényleg nem lehetett észrevenni.Még élek, és nem fáj sehol.
5/10 A kérdező kommentje:
köszi tényleg megnyugodtam
2010. máj. 27. 14:15
7/10 A kérdező kommentje:
nem :D
2010. máj. 27. 14:35
9/10 anonim válasza:
Viszont ultrahangra menj el mert lehet terhes leszel!
10/10 anonim válasza:
Áthalad a műanyag, nem vészes.
Tyúkot is lehet etetni hungarocellel, hogy ha nincs kukoricád, hogy azért legalább a hasa tele legyen valamivel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!