Ugye nem lesz fájdalmas? Gyors válaszokat szeretnék!
Nekem többször vágták fel a a lábujjamat,mert akárhogy vágtuk a körmöt mindig begyulladt:(
Az injekció fájt,mondjuk a lábujjamba kaptam,aztán vártak pár percet.A doki ismerős és mondta h olyan lesz mintha csak simán levágnám a körmömet.Tényleg nem fájt,sőt nem is éreztem semmit,pedig a csonthártyáig fel lett vágva a nagylábujjam és kitisztította kivágta a körmöt majd összevarrta... és nem fájt:)
Ne aggódj,nem fog fájni!
14/L
Dokitól függ és az érzéstelenítő adagjától...
Nekem volt mandulaműtétem,hiba adott 5 injekciót,rögtön szete szét a szájpadlásom...egy 10 évesnek ez egy kicsit sokk
Vágtak fel sipolyt a fenekemben,mert túl gyorsan nőtt össze az előző műtéti heg,,,tűzkéssel...egy szurit adott rögtön végott a falat kapartam...
Mond meg,hogy várjon kicsit ne rögtön vágjon mert lerúgod az azstalról.Nemtudom miért vágnak amúgy rögtön legalábbis nálunk,hiszen nem hat azonnal az érzéstelenítő:D
Szia!
Nekem a hátamból szedtek ki üvedarabokat, majd összevarrtak, mindezt érzéstelenítés nélkül. Nehezen, de túléltem. A varrás végén kérdezte meg a doktornő, hogy kaptam-e érzéstelenítőt. Mondom nem. És kibírta??? Mondom ki... Szóval ne aggódj, a lidocain és a helyi érzéstelenítés ugyanaz, kapsz egy injekciót és nem fogsz érezni semmit! Ne félj, minden rendben lesz!
Jobbulást!
köszönöm a válazsokat:D már picit nyugodtabb vagyok:)
majd húzom az időt:D cska ettől a nyomkodástól félek nagyon.kiugrik a szemem ha hozzáérek..:D de gondolkodjunk logikusan.minek nyomkodnák meg?akkor csak még mélyebbre csúszna a szilánk,nemde?:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!